Klasse voor ouders

100 instant doe-ideeën

Vakantie! Ideaal om samen te spelen. Met de 100 instant doe-tips van Klasse maak je elke dag tijd voor elkaar. Gebruik ze als beloning, om de dag goed te beginnen of op een moment van verveling.

Vind je dit artikel interessant?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Klasse voor ouders en vind op donderdag verrassende tests, handige opvoedhulpmiddeltjes en leuke doe-dingen in je mailbox.

Meer in het dossier 'Spelen'

4 Reacties op “100 instant doe-ideeën”

  1. dank je wel voor de fijne ideeen !!!

  2. super ik heb het al uitgeprind en mijn vrienden ook.

  3. de vakantie was al vrij goed gevuld, maar motorpech gooide roet in het eten…ik las hier ergens de tip: omgekeerde dag
    dus we startten de dag met pyama’s aanhouden, een glaasje frisdrank (enkel op feestjes anders :-)) en chips met kruidenkaas. En dan, de TV en een leuke film van Mr Bean…zo werd het al snel minder erg gevonden dat wij in panne stonden 😉

  4. Deze kaartjes zijn gewoonweg super. Ik heb ze uitgeknipt en geplastificeerd, zodat ze langer mee gaan. Al enkele jaren heb ik hier een “mama, ik verveel mij”-pot staan. (een leuk versierd verfblik)
    En nu zitten er weer frisse kaartjes in met nieuwe anti-verveel ideetjes. Dankjewel!

Schrijf een reactie

Je reactie kan alleen gepubliceerd worden als je je naam en e-mailadres invult. Je reactie verschijnt meteen online, maar kan verwijderd of aangepast worden als de redactie vindt dat je reactie niet voldoet aan de algemene voorwaarden. Zorg dat je reactie relevant is voor het onderwerp van het bericht waarop je reageert. Gebruik geen ongepaste of beledigende taal en maak geen reclame.