Klasse voor ouders

 • Archief

Schoolkalender 2012-2013

Download de jaarkalender 2012-2013

19 Reacties op “Schoolkalender 2012-2013”

 1. Leuke website

 2. Jammer ik krijg hem niet geopend :-(

 3. Normaal zou het nu moeten lukken Cathy.

 4. Beste,
  Komt er nog een maandkalender? Wanneer mogen we die verwachten?

 5. ja ik vind hem niet a ja gevonden superleuk hoor

 6. Ja… de maandkalender was super! Maar spijtig genoeg zit ik nu midden in het jaar zonder :-( Ik hoop dat er alsnog eentje komt…

 7. Voorlopig komt er geen aparte maandkalender. We proberen er in de loop van augustus werk van te maken. In het midden van het laatste nummer van Klasse vind je wel al een jaarkalender voor volgend schooljaar.

 8. Een maandkalender zou super zijn, ik kijk er al naar uit! We hebben er heel het schooljaar gebruik van gemaakt en de stickertjes vonden de kinderen superleuk. Prettige vakantie iedereen!

 9. We zetten de maandkalender voor het volgende schooljaar zo snel mogelijk online.

 10. wij kregen de kalender bij het juni-nummer van Klasse. superbedankt :-)

 11. Maak snel werk van die nieuwe maandkalender want de vorige vond ik super. Ik keek al uit naar de nieuwe en heb een probleem met deze kalenderloze maand juli !!!
  Ook de stickertjes waren geweldig !

 12. @ Kristel: idd bij ons mankeren juli en augustus ook.
  ik dacht dat ‘iemand’ ze er had uitgescheurd en had er verder geen aandacht aan besteed.

 13. De oude kalender stopt met juni en de nieuwe begint met september. Inderdaad niet handig voor de planningen in juli en augustus!
  Ik kijk ook uit naar de maandkalender want die jaarkalender in de laatste klasse is absoluut niet handig.

 14. De maandkalender voor volgend schooljaar staat online. Je kan hem hier downloaden: http://www.klasse.be/ouders/31984/maandkalender-2012-2013

  Voor de maanden juli en augustus kan je de maandkalender van dit schooljaar gebruiken: http://www.klasse.be/ouders/26291/maandkalender

 15. De jaarkalender is tof en handig, maar is er geen ‘aanpasbare’ jaarkalender waarin we zelf electronisch nog activiteiten (van o.a. de ouderraad) kunnen invoegen ? dus geen pdf formaat maar word of ppt ?

 16. ik ben heel erg tevreden met de kalender die bij het juni-nummer zat.
  compact en handig.
  bedankt om de klassieker die jaaaaaren voldeed terug in te voeren :-)

 17. @Anja: Fijn dat je zo enthousiast bent over onze kalenders maar ze zijn enkel beschikbaar in pdf-formaat. Sorry! Maar met een programma als Nitro Reader of Foxit Reader kun je heel makkelijk in een pdf-document schrijven. Help ik je hiermee verder?

 18. Een eenvoudige versie, zwart, wit zonder veel inkt te gebruiken was nog een goed idee ?

 19. Een eenvoudigere versie in zwart-wit is er niet. Misschien kan je de eigenschappen van je printer aanpassen zodat hij in grijswaarden afdrukt?

Schrijf een reactie

Je reactie kan alleen gepubliceerd worden als je je naam en e-mailadres invult. Je reactie verschijnt meteen online, maar kan verwijderd of aangepast worden als de redactie vindt dat je reactie niet voldoet aan de algemene voorwaarden. Zorg dat je reactie relevant is voor het onderwerp van het bericht waarop je reageert. Gebruik geen ongepaste of beledigende taal en maak geen reclame.