Klasse voor ouders

Maandkalender 2012-2013

Download de maandkalender voor het schooljaar 2012-2013. Handig om er al je activiteiten voor gezin en school op te noteren.

8 Reacties op “Maandkalender 2012-2013”

 1. Hallo,
  Ik wou graag de jaarkalender en de maandkalender voor 2012-2013 downloaden maar ik krijg het niet open… Snif…
  Kan er iemand mij helpen?
  Bedankt!

 2. De kalenders zijn pdf-bestanden. Heb je Adobe Reader, Nitro Reader, Foxit Reader of een ander programma om pdf-documenten mee te openen op je computer?

 3. Bij het begin van het schooljaar is het telkens opnieuw het moment om alle agenda’s met aktiviteiten school, vakantiedagen, activiteiten van de sportclubs, etc ergens op te schrijven of in te geven in Outlook, mobiele telefoon, enz. Van de school krijgen we alles op papier en moeten we alles opnieuw overtypen… Is er een school dat een agenda elektronisch ter beschikking stelt van de ouders (via Google Calendar, RSS-feeds, export uit outlook, xls-files,…)? Ik zou graag een voorbeeld aan onze school tonen.

 4. aan Geert,
  Onze school werkt sinds dit jaar met gimme (welcome.gimme.eu) dit is een website voor scholen en clubs etc. daar komen alle brieven en info per klas op te staan. ook de maandkalender e.d. wordt daar opgezet. Er bestaat zelfs een app. waarmee je dit alles kan downloaden op je telefoon. Ideaal voor de moderne, georganiseerde ouders!

 5. De te downloaden maandkalender is niet slecht maar onze kinderen vonden de versie van vorig jaar met maandelijkse tips en met de stickertjes veel leuker. Hopelijk komt er alsnog zo’n kalender?

 6. Dit schooljaar is er geen gezinskalender met stickers. Sorry! Je kan de stickers hier wel nog downloaden. Je kan ze dan afdrukken op een blanco stickervel dat je zelf kan kopen en op een andere kalender plakken, zoals de jaarkalender of maandkalender van Klasse voor Ouders.

 7. Ik vind de maandkalender superhandig – alleen vraag ik me af of je er ook activiteiten via computer op kunt invullen. Nu print ik ze af en vul ze dan met de hand in, maar dat oogt niet altijd zo duidelijk.
  Alvast bedankt!

 8. De kalender is een pdf-bestand. Met een programma als Nitro Reader of Foxit Reader dat je gratis kan downloaden kun je heel makkelijk in pdf-documenten schrijven. Misschien eens uitproberen?

Schrijf een reactie

Je reactie kan alleen gepubliceerd worden als je je naam en e-mailadres invult. Je reactie verschijnt meteen online, maar kan verwijderd of aangepast worden als de redactie vindt dat je reactie niet voldoet aan de algemene voorwaarden. Zorg dat je reactie relevant is voor het onderwerp van het bericht waarop je reageert. Gebruik geen ongepaste of beledigende taal en maak geen reclame.