Klasse voor ouders

Schoolkalender 2013-2014

Schoolkalender

14 Reacties op “Schoolkalender 2013-2014”

 1. heel leuk de vakantieklusplan mis ik nog. Ik heb gelijk het vakantie boekje onder aan de ouders eraf geknipt :-) en knipte dus ook de kalender door ….

 2. Hier vind je het vakantieklusplan http://www.klasse.be/ouders/34467/vakantieklusplan-2

 3. Hallo, bedankt voor de mooie kalender, maar maken jullie deze keer geen ‘maandkalender’ van het komende schooljaar? Die printte ik al enkele jaren af op A3 formaat; zo was er voldoende plaats om alle activiteiten te noteren voor het hele gezin en werden we feilloos door het schooljaar geloodst… We missen de maandkalender nu al!

 4. Hallo, een maandkalender zou inderdaad heel handig zijn. Komt deze er nog?
  Groetjes!!

 5. Idd. ik wil de maandkalender nu al opstarten voor september… Komt deze er niet dit jaar?

 6. Wij hadden mondeling reeds doorgekregen dat het schooljaar in 2014 stopte op vrijdag 27 juni ‘s middags, volgens jullie kalender is dit niet zo en is er ook nog school op maandag 30 juni?
  Enig idee wat het juiste is?

 7. Komt er dit jaar geen maandkalender 2013-2014? Want de kids thuis zijn er zo gek op.

  groetjes Bien

 8. Vakantie loopt op z’n einde en de planning voor volgend schooljaar moet alweer worden geconcretiseerd. De vertrouwde maandkalender van klasse is hierbij al enkele jaren een ongelooflijk hulpstuk! Ook wij zijn dus vragende partij.

 9. De maandkalender wordt ook hier elk jaar opnieuw gebruikt voor de planning van het hele gezin. Hopelijk komt de kalender er ook dit schooljaar terug ???

 10. Beste lezers, fijn dat jullie zo massaal gebruik maken van de maandkalender. De nieuwste versie vind je onder het tabblad Klik en Print.

 11. dit kalender vindt ik erg mooi

 12. Ik heb deze kalender gekregen. Een ik heb het gebruit. Super tof. hopelijk bestaat dit de volgende jaren ook !!!! xxxx elize

 13. leuke kalender voor oudste dochter

 14. het is een heel mooi kalender

Schrijf een reactie

Je reactie kan alleen gepubliceerd worden als je je naam en e-mailadres invult. Je reactie verschijnt meteen online, maar kan verwijderd of aangepast worden als de redactie vindt dat je reactie niet voldoet aan de algemene voorwaarden. Zorg dat je reactie relevant is voor het onderwerp van het bericht waarop je reageert. Gebruik geen ongepaste of beledigende taal en maak geen reclame.