Gepubliceerd op
Doe het zelf

Online vergadering? Stel samen je achtergrond in!

Teambuilding tijdens een online vergadering? Het kan! Met deze virtuele achtergronden en bijbehorende tussendoor-doe-ideetjes, creëren jij en je collega’s tóch een samen-gevoel vanuit je kot.

Probeerde jij al een virtuele achtergrond uit in Meet, Teams, Zoom of Smartschool? Handig om je rommelige bureau te verstoppen, maar ook fijn voor een team-moment!

Spreek af met je collega’s waar jullie elkaar ontmoeten: aan de lockers, in de lerarenkamer of in het klaslokaal? Bij elke plek krijg je een leuke doe-tip voor tussendoor.

 

achtergrond Lerarenkamer

Download de achtergrond
png / jpeg

 

In de virtuele lerarenkamer kunnen jullie samen een koffiepauze houden, je boterhammen eten of proosten op het einde van de week. Bijkomend voordeel: je vuile vaat verstop je achter de achtergrond met, eh … vuile vaat 🙂

 


achtergrond lockers

Download de achtergrond
png / jpeg

 

Tijdens een lange vergadering doet het deugd om even te rekken en strekken. Een collectief bewegingstussendoortje is goed voor de sfeer én productiviteit. Dus haal die sportschoenen uit jullie virtuele lockers en springen maar!

 


achtergrond klas

Download de achtergrond
png / jpeg

 

Liggen er stapels toetsen te wachten op jouw gekleurde pen? Samen verbeteren is een pak gezelliger. Nodig je collega’s uit voor een online verbeterfeestje in het virtuele klaslokaal, met slingers en lekkernijen!

Hoe stel je een virtuele achtergrond in?

 

 

 

 

Inspireert Klasse Magazine jou in 2021-2022?

  • 4 kwaliteitsnummers met inspiratie van leraren en experts.
  • Fraai ondersteunend materiaal: kalender, posters, kaartjes ...
  • Je Lerarenkaart met meer dan 1000 voordelen in je brievenbus.