Gepubliceerd op
Met je Lerarenkaart

Deze voordelen voor de krokusvakantie verwarmen je lerarenhart

Liefste leraar, met de krokusvakantie in het verschiet schenkt de Lerarenkaart je graag een bundeltje liefde. Want liefde, voor jezelf en voor elkaar, kan iedereen wel gebruiken. Deze voordelen zetten je op weg om even de ‘reset’-knop in te drukken. Laat jij je lerarenhart verwarmen?

beeld uit de expo 'Dress.Code'
 1. Me, myself and I

 2. Een beetje zelfzorg, een opkikkertje … Een blik op de Amerikaanse popartbeweging en werken van Roy Lichtenstein in Mons en Andy Warhol in Luik kleuren je dag! Loop je zelf niet bepaald in je mooiste outfit de laatste tijd, geniet dan van mode in de Hasseltse expo Dress.Code of de Brusselse expo Masculinities.

   

  Trein in train world
 3. Stationsromantiek

 4. Een stationsromannetje, of een stevige detective. Met een goed boek kan je even van de wereld verdwijnen. De lokale boekhandels in ons aanbod staan je bij met advies op maat. Wil je even helemaal weg? Grijp je Lerarenkaart om nog tot eind april gratis weg te dromen tussen de vroegere en soms futuristische treinstellen in TrainWorld.

   

  lichaam uit expo Real Bodies
 5. Geen romantische ziel? Geef mij maar echt

 6. Tijdens een wandeling in Antwerpen langs de expo Blind Date komen de geportretteerde personages uit verschillende kunstwerken tot leven. Verderop in het Antwerpse Sportpaleis tref je de expo Real Bodies nog tot eind mei. Je staat er oog in oog met menselijke lichamen zoals je ze nooit eerder zag. Ben je scherm-moe? ‘Surf’ dan naar Mons voor een bezoek aan de ‘papieren zoekmachine’ Het Mundaneum. De expo België In Alle Staten toont je de Belgische geschiedenis via tekeningen, affiches en spotprenten.

   

  uitzicht in het Parc de Furfooz
 7. Licht en lucht a.u.b.!

 8. De Ardennen, de groene longen van ons landje, zijn the place to be om frisse lucht op te snuiven en lichter door het leven te gaan. Trek eens naar Hastière en struin langs het doolhof, de prachtige tuinen en de oranjerie van het Chateau de Freÿr. Ben je in de buurt van Dinant? Bezoek dan zeker de grotten en spelonken in het Parc de Furfooz. Heradem en geniet van de mooie vergezichten.

Waar is mijn
Lerarenkaart?