Actueel Gepubliceerd op

Genieten van de zomerzon met je Lerarenkaart

Reageer

Log in om te bewaren.

Delen

Vakantie én zon én je Lerarenkaart? Een perfecte combinatie. Het team van de Lerarenkaart selecteerde 10 tips voor jou. Maak je hoofd leeg en vul het met frisse ideeën. Geniet van de zomer!

 • Familiepark De Sierk
  Eénwielers, woonwagens, een touwlopersparcours… De Sierk is een creatieve speelplek in circusstijl voor kinderen van 3 tot 10 jaar (en voor mensen die zich eeuwig kind voelen).
  Korting met je Lerarenkaart.
 • Parc Chlorophylle
  Ga in Dochamps (provincie Luxemburg) op avontuur in dit wandel- en speelparadijs met ongekende hoogtes. Heerlijk ravotten en wandelen zijn de codewoorden.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Blotevoetenpad Zutendaal
  Hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend. 3 km lang op je blote voeten rondhossen, ga je de uitdaging aan?
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Domein van de Grotten van Han
  Ontdek de ondergrondse wereld van de grotten, de biodiversiteit van het Wildpark, het leven van 1900 in Han Van Weleer en speel zelf speleoloog met het Parcours Speleo. Extra: de hele zomer lang loopt er de gratis fototentoonstelling ‘To Bee or not to Bee’ over de wondere bijenwereld.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Art with LEGO Bricks
  Wandel deze zomer door dierenpark Planckendael (Muizen bij Mechelen) en laat je verrassen door tientallen levensgrote dierenbeelden, helemaal opgebouwd uit LEGO-blokjes.
  Korting met je Lerarenkaart.
 • Abdijmuseum Ten Duinen
  Deze archeologische site in Koksijde getuigt van de grandeur en de uitstraling van een middeleeuwse abdij. Deze zomer ontdek je er het leven van abt Idesbald in zes historische taferelen in Playmobil.
  Gratis met je Lerarenkaart. Van 1 juli tot en met 31 augustus ook gratis voor partner en kinderen. Bovendien krijg je een goodiebag en info over de educatieve pakketten van het museum
 • Atlantikwall
  Domein Raversyde in Oostende is naast het Natuurpark Raversyde en Raversijde anno 1465 (reconstructie van de verdwenen vissersnederzetting Walraversijde) vooral bekend voor de beruchte Atlantikwall: meer dan 60 bunkers, observatieposten en geschutsstellingen, verbonden door meer dan 2 km gangen.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Rederij Seastar
  Vanuit Nieuwpoort kan je een havenrondvaart maken tot aan de zeemonding van de IJzer of je ontdekt de geschiedenis van de Westhoek tijdens een IJzertocht richting Diksmuide.
  Korting met je Lerarenkaart.
 • Riolenmuseum
  Even te veel zon? Een bezoek aan het Riolenmuseum is, naast verkoeling zoeken, ook een ongewone reis door de ondergrondse levensaders van Brussel.
  Gratis met je Lerarenkaart.
 • Fort Eben-Emael
  Even te veel zon bis? Op de grens met Luik en Limburg moest dit fort de toegang tot België verhinderen, maar in 1940 verrasten de Duitsers het fort met de allereerste aanval met para’s en zweefvliegtuigen uit de wereldgeschiedenis. Ontdek de ondergrondse kazerne, galerijen en een artilleriebunker.
  Korting met je Lerarenkaart.

Meer dan 1000 andere Lerarenkaart-voordelen ontdek je op Lerarenkaart.be