Banner Kinderrechtencommissariaat

Archief

Klasse voor Leraren

133 - maart 2003

Klasse voor Leraren

133 - maart 2003

pagina 27 t.e.m. pagina 0

De lerarenkaart

Gratis fitness, gratis sauna

Te veel gewicht op uw schouders, stekende pijn in de armen als u hoog op het bord moet schrijven, stress die gepaard gaat met het gebruik van de rode balpen, muisarm van het intense computergebruik? Kwaaltjes waar de Lerarenkaart en «Passage Fitness First» u vanaf willen helpen. U laat zich een volle dag gratis verwennen in één van de Passage Fitness First clubs: fitness, cardiotraining, een groepsles aerobics, indoor cycling, relaxatie in sauna of stoombad: u kiest maar uit. Frisdrank, koffie en thee zijn gratis. U belt naar de club van uw keuze, geeft het nummer van uw lerarenkaart door en maakt een afspraak. Telefoonnummers en adressen vindt u op www.lerarenkaart.be (rubriek extra, trefwoord ‘fitness’).

Er zijn clubs in Roeselare, Waregem, Kortrijk, Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Dendermonde, Antwerpen, Schelle, Hoboken, Mechelen, Anderlecht, Evere, Ukkel, Brussel-centrum, Brussel-noord, Luik en Namen. In Gent is het aanbod beperkt tot anderhalf uur gratis fitness op de toestellen of een groepsles naar keuze. Inschrijven kan tot 31 maart, het nummer op uw lerarenkaart wordt in de centrale computer van Passage Fitness First opgeslagen, legitimatie gebeurt met lerarenkaart en identiteitskaart, er zijn geen aankoopverplichtingen.

Bakkerijmuseum Veurne

Het Bakkerijmuseum Walter Plaetinck vond u niet terug in de brochure van de lerarenkaart die bij de vorige Klasse stak. Een vergissing van de redactie, waarvoor excuus. U kan met uw lerarenkaart het bakkerijmuseum gratis bezoeken.

Nieuw educatief aanbod

Met uw lerarenkaart krijgt u voortaan gratis toegang in het Gallo-Romeins Museum (Tongeren), het Stedelijk Museum Ieper, het Stedelijk Onderwijsmuseum (Ieper), het Museum Godshuis Belle (Ieper), het Museum van Deinze en de Leiestreek (Deinze), het Nationaal Gedenkteken Fort van Breendonk (Willebroek) en op de Ecoboot Isera (Merkem). Het In Flanders Fields Museum (Ieper) biedt leerkrachten een belangrijke korting. Op de site is het Heem- en Oudheidkundig museum van Kontich toegevoegd (gratis voor alle bezoekers). Het pakket «extra» (kortingen in winkels en aanbod in scholen) breidt uit.

Geregeld www.lerarenkaart.be raadplegen loont!

Openbaar Kunstbezit

Ook thuis in de zetel kan u genieten van belangrijke stukken uit de collecties van Vlaamse musea. Wie een abonnement neemt op Openbaar Kunstbezit Vlaanderen krijgt jaarlijks 4 geïllustreerde magazines thuisgestuurd, waarin telkens één Vlaams museum centraal staat. Daarnaast ontvangt u 4 nummers van OKV-plus met een tentoonstellingsagenda, uitleg bij tijdelijke evenementen en aandacht voor een minder bekende collectie. Houders van de lerarenkaart betalen 20 euro voor een abonnement in plaats van 24 euro. Dit aanbod vindt u op www.lerarenkaart.be onder «extra». Tik als trefwoorden «openbaar kunstbezit» in.

Openbaar Kunstbezit Vlaanderen – www.tento.be – een abonnement kan op ieder moment ingaan. De korting is niet combineerbaar met andere voordelen.

Klasse voor Leraren

133 - maart 2003

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)

Archief

Dit artikel komt uit het archief van
Klasse. De informatie is misschien niet
meer up-to-date.

Liever actuele info over dit onderwerp?
Surf naar www.klasse.be