kind met vergrootglas

En … actie! Met deze online en downloadbare doe-opdrachten zetten onze Lerarenkaartpartners jou, je gezin en je leerlingen aan het werk. Workshops, lezingen, een yogasessie of knutselactiviteiten. Creativiteit troef!
 

Science@scool met Technopolis

Hacks, experimenten, wedstrijden en weetjes. Met het online aanbod van Technopolis is verveling uitgesloten. Ontdek The Maze, laat je verrassen op YouTube, doe proefjes, en ga de uitdaging aan op sociale media.

 

Op expeditie met C-mine

Trek op expeditie in je kot met Cyriel de huiskrekel van C-mine. Fun verzekerd voor je kleine koters.

Trek op expeditie in je kot met Cyriel de huiskrekel van C-mine
 

#HaalMinhuis

Kunst met grote of kleine ‘k’. Met de kunstblaadjes voor het onderwijs haal je M naar je klas en in huis.

 

Museum Hof van Busleyden in huis

Maak je eigen kruidenboek met de workshop Wonderlijke Winterplant. Of beleef de museumklas bij je thuis. Kijken mag, aankomen ook.

 

KMSK’s Fine Arts Workshops at Home

Ontdek de kunstenaar, filosoof en creatieveling in jezelf met de online en video-tutorials voor het hele gezin. Of volg je liever een yogasessie in het museum, bij je thuis?

Yoga
 

Het Speelkaartenmuseum bij je thuis

Waarheid, durven of doen? Met deze creatieve opdrachten en uitdagingen is er maar één optie! Knutsel een hertengewei, plooi een doosje of weef een rokje. Daag ook anderen uit om een vergeten kaartspel te spelen.

 

Jouw tekening in het SMAK

Verfijn je tekenkunsten met de online Curatorial Lectures met als onderwerp ‘Working with space’. Klaar? Stuur je eigen zwart-wit tekening in, en schitter in de intieme presentatie Tekenen in Lockdown.

Tekenen in Lockdown - SMAK
 

KOERS in huis

KOERS verwerkte een aantal historische fietsaffiches tot downloadbare kleurplaten in hun #colourcollections.

 

Binnenpret met het Geluidshuis

Het Geluidshuis zorgt voor binnenpret met een hele hoop kleurplaten en spelletjes, allemaal in het thema van hun hoorspelen.

 

M HKA Family

Duik in de creatieve opdrachten van het M HKA voor de hele familie. Van het Atelier in huis! tot een Kunstenaarstoilet voor iedereen. Zo bouw je je woning om tot je eigen museum.

 

Bozar at home

Haal de Keith Haring in jou naar boven met de 4 online opdrachten voor kinderen en families van Bozar.

Keith Haring Bozar
← Ga terug naar het overzicht