Gekkoo verblijf spelen

Winkel online én lokaal met je Lerarenkaart

Corona daagt ons uit. Hoe maak je van je thuis je kantoor, school én rustplek? Koop online bij lokale handelaars. Neem een kijkje bij deze voordelen van de Lerarenkaart, misschien vind je wel iets dat je nodig hebt én scoor je een korting.


Pimp je speelhoek

De boog kan niet altijd gespannen staan. Met de educatieve spellen kan jij thuiswerken, terwijl je kinderen al spelend leren. Of neem een kwartiertje pauze en doe gezellig mee.

kind speelt in Ergospel

Ergospel

Leren kloklezen, oefeningen in fijne motoriek: de duurzame spellen van Ergospel bieden heel wat leerkansen. Met de handige zoekfilters vind je precies wat je zoekt.

Bekijk voordeel

Meisje speelt met poppen

Speelgoedwinkel Kiki

Knikkerbanen, puzzels, therapeutisch speelgoed of duurzame spellen. Al bezig met nieuwe lesvoorbereidingen? Er zijn ook creatieve materialen en handpoppen voor in de klas.

Bekijk voordeel

Kind speelt met speelgoed

Het Houten Huizeke

Zoek het kind in jezelf en haal de blokkendoos boven: opties in alle kleuren, maten en soorten. Ideaal voor de kleine ingenieur bij je thuis, ligt het bouwplan al klaar?

Bekijk voordeel


Ontwerp handige tools voor in de klas

Creatief en nuttig bezig blijven, wordt stilaan een hele uitdaging. Deze voordelen bieden inspiratie waar je meteen mee aan de slag kan.

stempel

Studio Liefhebberen

Stempelen in stijl doe je met jouw gratis persoonlijk ontwerp om agenda’s, taken, toetsen en opdrachten af te stempelen. Die stapel verbeterwerk vliegt er binnenkort zo door.

Bekijk voordeel

2 kinderen spelen een spel

Kidsdinge

Creëren en inspireren kan je met knutselmateriaal, speelgoed en kinderdecoratie van Kidsdinge. Deel je knutselideeën, tips en ervaring met leraars en ouders op hun moodboard.

Bekijk voordeel

blad met naamlabels

My Nametags

Drie grijze jassen, vijf linkersokken, turnkledij voor een heel leger, maar het is van niemand. Naai er een nametag in en de kleerkast van je kinderen komt terug mee naar huis.

Bekijk voordeel


Breng rust in je huis en je hoofd

Je huis is nu je werkplek en misschien zelfs een school voor je kinderen, hoe je dat inricht is voor iedereen verschillend. Keuze genoeg om je interieur naar eigen smaak helemaal in orde te brengen.

interieur met meubels van IDEE-M

Idee-M

Met een ergonomische bureaustoel of kleine aanpassingen creëer je thuis een gezonde leef- en werkruimte. Registreer je zeker ook voor het ‘live online’ interieuradvies.

Bekijk voordeel

keukenhanddoeken van Clarysse

Clarysse: bad- en keukenlinnen

Van al dat handen wassen gaan je handdoeken al eens verslijten, tijd voor vervanging? Gun jezelf een nieuwe set voor de badkamer, het kleine geluk krijg je er gratis bij.

Bekijk voordeel

Muur met klok & fotokader

Luxdeco

We zitten in ons kot. Het ideale moment om je huis een frisse look te geven. De wereld zal er niet door veranderen, maar je nieuwe gordijnen kleuren wel jouw venster op de wereld.

Bekijk voordeel


Zorg - voor jezelf en voor elkaar

Alleen in je kot of samen met je familie ... Hoe dan ook mis je het sociale contact. Wees lief voor elkaar én voor jezelf, dat hebben we nu meer dan ooit nodig.

Tadaaz

Tadaaz helpt je om gepersonaliseerde kaartjes, mokken, suikerbonen, stickers … te ontwerpen. Ideaal om vrienden en familie te verrassen die ergens anders in hun kot zitten.

Bekijk voordeel

Gsm met hoesjes op tafel

Deejoux

Steek je smartphone in een lederen hoesje van Deejoux. Je steunt er niet alleen de jonge Belgische ontwerpers mee, maar ook een project voor alleenstaande moeders in Tanzania.

Bekijk voordeel

meisje met haar pop

WITH Baby Love

Een conceptstore met een groot aanbod aan Belgische merken voor de allerkleinsten. Geen last-minute cadeaustress, kies nu al je cadeau voor de (uitgestelde) babyborrel.

Bekijk voordeel