Vlaanderen
Klasse.be
gebouw atelier 34 museum

Atelier 34zero Muzeum is een onafhankelijk centrum voor hedendaagse kunst in Jette met internationale uitstraling en sterke lokale verankering in het culturele leven van Jette, Brussel en de randgemeenten. Atelier 34zero Muzeum organiseert 3 tot 4 tentoonstellingen per jaar.


Programma voor je klas

Doelgroep

Van 8 tot 12 jaar.

Omschrijving

Het Meeneemmuseum is een tweedaagse artistieke workshop over hedendaagse kunst voor leerlingen van de tweede en derde graad van de lagere school.

Het meeneemmuseum is dé manier voor je leerlingen om op een experimentele manier te werken rond hedendaagse kunst. Het is een tweedelige (tweedaagse) artistieke workshop die zowel in het museum als in de eigen school plaatsvindt.

Het project eindigt met een tentoonstelling in de school waar iedereen (ouders, leraren, leerlingen …) uitgenodigd wordt om een kijkje te komen nemen. Het is een flexibele activiteit die zich naar de behoeften van elke groep schikt.

Vraag tijdens je bezoek gerust om meer informatie over het Meeneemmuseum en andere educatieve acties aan de aanwezige medewerkers.

Past bij deze vakken

  • Muzische vakken

Jouw voordeel

3 euro korting op de toegangsprijs. Je betaalt 4 euro in plaats van 7 euro.

Waar?

kaartje

Atelier 34zero Muzeum
Drève de Rivieren 334
1090 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren