Atelier 34zero Muzeum

Log in om te bewaren.

gebouw atelier 34 museum

Atelier 34zero Muzeum is een onafhankelijk centrum voor hedendaagse kunst in Jette met internationale uitstraling en sterke lokale verankering in het culturele leven van Jette, Brussel en de randgemeenten. Atelier 34zero Muzeum organiseert 3 tot 4 tentoonstellingen per jaar.

Dit is geschikt voor:

  • Halve dag
  • Hele dag
  • Meerdaagse schooluitstap
  • Schooluitstap

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen van 8 tot 12 jaar.

Omschrijving

Het Meeneemmuseum is een tweedaagse artistieke workshop over hedendaagse kunst voor leerlingen van de tweede en derde graad van de lagere school.

Het meeneemmuseum is dé manier voor je leerlingen om op een experimentele manier te werken rond hedendaagse kunst. Het is een tweedelige (tweedaagse) artistieke workshop die zowel in het museum als in de eigen school plaatsvindt.

Het project eindigt met een tentoonstelling in de school waar iedereen (ouders, leraren, leerlingen ...) uitgenodigd wordt om een kijkje te komen nemen. Het is een flexibele activiteit die zich naar de behoeften van elke groep schikt.

Vraag tijdens je bezoek gerust om meer informatie over het Meeneemmuseum en andere educatieve acties aan de aanwezige medewerkers.

Past bij deze vakken

  • Muzische vakken
Uitstappen en reizen

Waar is mijn
Lerarenkaart?