De interactieve tentoonstelling over het klimaat en de steden van morgen

De Springplank vzw – Creazi

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Kinderen aan het knutselen

Bij Creazi gaat je verbeelding in overdrive. Het is een magazijn vol recyclagematerialen waarmee je creatief kan upcyclen. Elke woensdagnamiddag van 13 tot 17 uur (en elke eerste zaterdag van de maand van 10 tot 13 uur) zijn er andere materialen beschikbaar. Perfect voor een nieuwe creatie.

Dit is geschikt voor:

  • Persoonlijke ontspanning
  • Schooluitstap
  • Teambuilding

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Scholen, van lager tot hoger onderwijs, kunnen in de Creazi-hal terecht om volledig coronaproof een creatieve workshop te organiseren. Op die manier kunnen ze de creativiteit van hun leerlingen stimuleren met een uitgebreid aanbod van materialen.

Daarnaast kan je als leraar ook samen met je leerlingen buiten de gewone openingsuren op afspraak materialen gaan uitkiezen om later in de klas te gebruiken: je betaalt dan per volle winkelkar 4 euro in plaats van 5 euro of je maakt gebruik van de 10-beurtenkaart van de school.

Past bij deze vakken

  • Muzische vakken
  • Techniek & praktijk

Waar is mijn
Lerarenkaart?