Vlaanderen
Klasse.be

Activiteiten

Expo Vleugels om te groeien

Het Kindermuseum stimuleert kinderen in hun zelfkennis, kennis van de andere en van de omringende wereld. De nieuwe tijdelijke tentoonstelling ‘Vleugels om te groeien’ is een parcours in zes stappen om kinderen te helpen opgroeien en uitvliegen.

Van zaterdag 6 oktober 2018 t.e.m.
donderdag 30 juni 2022


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 5 jaar.

Omschrijving

Schoolgroepen komen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10 u. tot 15 u. of op woensdag van 9.30 u. tot 11.30 u. Schoolgroepen derde kleuterklas komen steeds op woensdag. Een animator begeleidt je leerlingen in groepjes van maximaal 15 kinderen door het museum. Spelenderwijs leren, luisteren naar elkaar en ontdekking zijn de sleutelwoorden.

Hoe een schoolbezoek aan de expo ‘Vleugels om te groeien’ verloopt, lees je in de downloadbare folder.

Een schoolbezoek kost 125 euro per groep (max. 15 leerlingen per groep) voor een hele dag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag of 75 euro per groep (max. 15 leerlingen per groep) voor een halve dag op woensdag, gratis voor leraren en andere begeleiders.

Extra: het Kindermuseum organiseert ook rondleidingen en workshops voor studenten secundair en hoger onderwijs rond de methodologie van dergelijke tentoonstellingen (Hoe breng je een boodschap over op kinderen? Hoe stimuleer je hun aandacht, luisterbereidheid, creativiteit…).

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Levensbeschouwing

Jouw voordeel

2,50 euro korting op de toegangsprijs. Je betaalt 6 euro in plaats van 8,50 euro.

Waar?

kaartje

Expo Vleugels om te groeien
Burgemeestersstraat 15
1050 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren