De interactieve tentoonstelling over het klimaat en de steden van morgen

Expo Philippe Vandenberg. Molenbeek

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Werk van Philippe Vandenberg

Geëngageerd kunstenaar Philippe Vandenberg heeft tot aan zijn dood in 2009 in Molenbeek gewerkt. De expo 'Philippe Vandenberg. Molenbeek' in Bozar toont een reflectie van zijn persoonlijke leven, verweven met stedelijke en wereldconflicten via 300 werken van hem op papier.

Dit is geschikt voor:

  • Halve dag
  • Persoonlijke ontspanning

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 12 jaar.

Omschrijving

De Philippe Vandenberg Foundation biedt in het atelier van kunstenaar Philippe Vandenberg (1952-2009) een educatief programma aan voor leerlingen van het secundair onderwijs en studenten van kunsthogescholen en universiteiten.

Het atelier van Philippe Vandenberg in Molenbeek is een schatkamer. Het huist honderden kunstwerken, inspiratiebronnen liggen er verspreid en de schildersezel en verfmaterialen staan er intact, alsof de schilder zo kan binnenwandelen. Tijdens een rondleiding in het atelier worden klasgroepen ondergedompeld in de leefwereld van een kunstenaar.

Tot 3 januari zijn er in samenwerking met Korei ook gegidste combi-rondleidingen aan het atelier en de tentoonstelling Philippe Vandenberg. Molenbeek in BOZAR.

Voor meer informatie zie www.philippevandenberg.be of www.korei.be.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Muzische vakken
Uitstappen en reizen

Waar is mijn
Lerarenkaart?