Vlaanderen
Klasse.be
Werk van Oscar Murillo
Werk van Oscar Murillo

In de expo Masses van Oscar Murillo vult nieuw en bestaand werk van deze Colombiaanse kunstenaar de ruimtes van WIELS. Een uitgestrekt panorama van blauw getinte schilderijen uit zijn Frequencies-project, een installatie met een overvloed aan massa-geproduceerde plastic tuinstoelen, rotsachtige sculpturen, een reeks tekeningen en een betoverende film, gidsen je doorheen het werk, de projecten en de visie van de kunstenaar.

Van vrijdag 2 februari 2024 t.e.m. zondag 28 april 2024


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 3 jaar.

Omschrijving

WIELS, centrum voor hedendaagse kunst biedt rondleidingen aan waarbij je al je vragen over de expo Masses van Oscar Murillo en de uitdagingen van de hedendaagse kunst kan stellen. De gidsen passen zich aan ieder publiek aan en wekken de belangstelling tijdens een actief en levendig bezoek aan de tentoonstelling.

Met de KETS-posters – bezoekersgidsen met activiteiten voor kinderen – kunnen kinderen vanaf 4 jaar met begeleiding, of zelfstandig vanaf 7 jaar, de expo verkennen.

De rondleidingen zijn gratis voor het kleuteronderwijs, lager en secundair onderwijs. Per gids kunnen 15 personen deelnemen. Reserveer een rondleiding minstens 2 weken op voorhand via de website.

Past bij deze vakken

  • Esthetica
  • Levensbeschouwing
  • Muzische vakken

Jouw voordeel

3 euro korting met je Lerarenkaart. Je betaalt 7 euro in plaats van 10 euro.

Voorwaarden

Toon je Lerarenkaart aan het onthaal.

Waar?

kaartje


WIELS, Centrum voor Hedendaagse Kunst
Van Volxemlaan 354
1190 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voorzieningen

  • Lift
  • Toegankelijk met een rolstoel
Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren