Reageer tegen onrecht, contacteer de klachtenlijn van het Kinderrechtencommissariaat.

Expo Dress.Code.

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

zaal in Modemuseum Hasselt

Het Modemuseum Hasselt bewaart jurken, hoeden, sieraden en schoenen die werden gedragen en gekoesterd. Ze bevatten herinneringen, avonturen en emoties. In 5 thema's toont deze expo anonieme én iconische kledingstukken van o.a. Comme des Garçons, Raf Simons, Alexander McQueen en Yves Saint Laurent.

Dit is geschikt voor:

  • Halve dag
  • Persoonlijke ontspanning
  • Schooluitstap

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 4 jaar.

Omschrijving

Het Modemuseum Hasselt toont jaarlijks 2 wisselende tentoonstellingen. Er is dus geen vast aanbod. Elke expo biedt wel een uniek, actief en interactief scholenaanbod dat inspeelt op actuele gebeurtenissen en verschuivingen in de maatschappij.

Een herhalingsbezoek is interessant omdat het museum steeds verschillende onderwerpen aansnijdt. De (vakoverschrijdende) eindtermen en ontwikkelingsdoelen zijn gemakkelijk te linken aan de thema's, verhalen en objecten van het Modemuseum Hasselt.

Tijdens inspiratierondleidingen voor leraren wordt het educatief aanbod uit de doeken gedaan. De actuele info vind je op de website. Volg het Modemuseum Hasselt ook op instagram.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Levensbeschouwing
  • Muzische vakken

Toegankelijkheid

  • Rolstoel ter beschikking
Uitstappen en reizen

Waar is mijn
Lerarenkaart?