Vlaanderen
Klasse.be

Activiteiten

Lerarendag — De Klankmakerij

Bezoekers aan de Klankmakerij
Bezoekers aan de Klankmakerij
Bezoekers aan de Klankmakerij
Meisje speelt spel in de Klankmakerij

Tijdens deze lerarendag doorloop je samen met je gezin de etappes van De Klankmakerij. Onderweg verzamel je punten, experimenteer je met klank en kom je alles te weten over (folk)muziek, haar artiesten, instrumenten en festivals.

dinsdag 12 juli 2022

vrijdag 15 juli 2022


Programma

  • Je bezoekt De Klankmakerij met je gezin. Dit duurt ongeveer 2 uur. Je kan kiezen voor een bezoek om 9.30 uur, 11.30 uur, 13.30 uur of 15.30 uur.
  • Je ontvangt een brochure met een uitgebreid overzicht van alle workshops en activiteiten in en rond De Klankmakerij, specifiek gericht op scholen.
  • Schrijf je in voor deze lerarendag via mail naar: info@deklankmakerij.be . Vermeld je voornaam, naam, Lerarenkaartnummer, datum van je bezoek, het moment van je keuze en je telefoonnummer.
  • De Klankmakerij bevindt zich in het bezoekerscentrum Dranouter Centrum. Je kan er terecht voor een brede waaier aan mogelijkheden om een boeiende dag te beleven. Zo kan je wandelen in de bossen Heuvelland, een smultocht of een match boerengolf reserveren. Geprikkeld? Neem contact op met de medewerkers van De Klankmakerij.

Jouw voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.

Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Waar?

kaartje

Lerarendag — De Klankmakerij
De Klankmakerij
Dikkebusstraat 234
8950 Dranouter
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren