Vlaanderen
Klasse.be
Lerarendag Z33

Z33 verbindt kunst, design en architectuur met maatschappelijke thema’s. Op deze lerarendag leer je het huis en hun educatief aanbod van dichtbij kennen. In de nieuwe expo ‘Fitting in’ ga je bijvoorbeeld via mode, beeldende kunst, fotografie en design in gesprek over identiteit. Hoe kan je jezelf zijn én deel uitmaken van een grote en meerstemmige wereld? Een vraag die ook jongeren bezighoudt.

zondag 23 oktober 2022


Programma

Onthaal start om 12.45 u. Je kan kiezen uit een rondleiding lager of secundair onderwijs. De rondleiding duurt 60 minuten.

Rondleiding lager onderwijs (om 13u en 14.30u)
Samen met de gids proef je van het familieparcours. Speelse opdrachten doen je nadenken over de kunstwerken en de vragen die ze oproepen. Zo maak je je eigen avatar op basis van een ontwerp van vormgever Victor Verhelst.

Rondleiding secundair onderwijs (om 13u en 14.30u)
Een gids leidt je met een special guest rond in de tentoonstelling. Samen met een filosoof, psycholoog of influencer ervaar je hoe kunst een gespreksstarter kan zijn voor thema’s binnen en buiten je klas. Z33 ontwikkelde ook een filosofiepakket voor het secundair onderwijs, dat perfect hierbij aansluit.

Vlaai en koffie
In Hasselt houden ze het gezellig. Napraten kan je doorlopend in de bar bij een lekkere kop koffie en een stuk Limburgse vlaai.


Jouw voordeel

Gratis voor de leraar en zijn gezin.


INSCHRIJVEN

Waar?

kaartje

Lerarendag – Z33
Z33
Bonnefantenstraat 1
3500 Hasselt
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren