kind met vergrootglas

Webwinkel BOS+

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

thsirt "ik heb een hart van hout"

BOS+ werkt rond het belang van bos en bomen voor duurzame ontwikkeling, onder meer via educatieve projecten op scholen. In de online boswinkel kan je terecht voor een T-shirt met een originele bosspreuk, een hoodie of leuke bos-(doe)boeken!

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 5 jaar.

Omschrijving

BOS+ biedt leerkrachten een heleboel educatief materiaal, nuttige bosinformatie en concrete projecten om kinderen en jongeren (opnieuw) in contact te brengen met bos en natuur.

Voor lager onderwijs is er o.a. samen op zoek gaan naar schatten van de natuur, een rondleiding in het Middelheimmuseum en begeleiding door kunstenaars, een voorleesmoment uit een boek van Marc De Bel, een nascholing voor leerkrachten...

Voor secundaire scholen is er o.a. een project over olieontginning met een eigenzinnige theatervoorstelling, een begeleiding op school van een groepje leerlingen, een actie bedacht en uitgevoerd door leerlingen en een educatief pakket.

Meer info vind je hier.

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie
  • Levensbeschouwing
Producten en diensten

Waar is mijn
Lerarenkaart?