Banner KBC

De website van Klasse gebruikt cookies, zoals beschreven in de gebruiksvoorwaarden. Je kan je cookie-instellingen beheren in je browser (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge). OK

Logo Leraar van het Jaar 2017
 
Leraren veranderen levens. Kijk maar naar deze video. Ouders, leerlingen en leraren vertellen over de leraar die hen wakker schudt en zelfvertrouwen geeft. Over de collega die deuren toont die ze niet kennen. Over de coach die ongekend talent spot bij hun kind. Ze nomineren hun ‘Leraar van het Jaar’.

 

Elk jaar organiseert Klasse de verkiezing van ‘Leraar van het Jaar’. Op die manier zet het symbolisch alle leraren in de bloemen voor hun dagelijkse enthousiaste inzet. In 2017 bekroont Klasse leraren, directeurs, leerlingenbegeleiders … die een grote impact hadden op het leven van hun leerlingen, ouders of collega’s.

Op woensdag 31 mei is het zover. Dan maakt Klasse de ‘Leraar van het Jaar’ 2017 bekend. Volg de ontknoping live op de Facebookpagina van Klasse.

De jury las meer dan 3000 inzendingen voor Leraar van het Jaar 2017. Daaruit kwamen deze 200 topgenomineerden. Check snel de kaart en ontdek of jouw favoriet erbij zit!