Zit jouw topper in de shortlist?

Bijna 19.000 nominaties voor de ‘Leraar van het Jaar 2024’ kreeg Klasse binnen: een lavastroom aan hartverwarmende verhalen over leraren die elke dag het beste van zichzelf geven. De redactie selecteerde nu al de 50 strafste ‘aanstekers’ in onderwijs. Ontdek op de kaart hieronder in welke scholen ze zitten! 

Elk jaar kiezen collega’s, ouders en leerlingen zelf de genomineerden voor de ‘Leraar van het Jaar’. In 2024 staat de schijnwerper op ‘aanstekers’ op school. Leraren die het vuur aanwakkeren bij hun leerlingen en ook collega’s motiveren om mee te doen en te denken.

Hun leiderschapskwaliteiten maken de school sterker. Want “leraren die zich professionaliseren en onderbouwde vernieuwing in gang steken, zorgen voor een wij-gevoel en doen de ploeg als geheel beter presteren“, zegt expert Katrien Fransen.

Op dinsdag 25 juni maakt Klasse de laureaat bekend. Heb jij jouw Leraar van het Jaar genomineerd? Hou die dag je mailbox in de gaten en kom als eerste te weten of jouw topper de titel in de wacht sleept. 

Wil je niets missen van deze campagne? Volg ons op Facebook of Instagram en abonneer je op de nieuwsbrief Klasse op Donderdag

Wat is ‘Leraar van het Jaar’?

Met de campagne ‘Leraar van het Jaar’ zet Klasse jaarlijks alle onderwijsmensen in de bloemen voor hun enthousiaste inzet. Op dinsdag 25 juni is er feest in de school van de winnaar. Dit jaar overhandigt zanger en docent Gustaph de prijs!