Elk jaar kiezen collega’s, ouders en leerlingen zelf de genomineerden voor de ‘Leraar van het Jaar’. In 2023 gaat die titel naar een praktijkleraar die leerlingen de kneepjes én de passie voor het vak meegeeft. Want de impact van sterke praktijkleraren is enorm. Ze plaatsen het werk van hun leerlingen op een voetstuk en maken hen trots op wat ze kunnen.

Tot maandag 5 juni kon je jouw favoriet nomineren. Liefst 18.000 leerlingen, leraren en ouders stuurden hun nominatie in. Op dit moment gaat de jury in al die mooie verhalen op zoek naar de winnaar. Op maandag 26 juni maakt Klasse de Leraar van het Jaar 2023 bekend.

Heb jij ook jouw Leraar van het Jaar genomineerd en ben je benieuwd? Hou op 26 juni je mailbox in de gaten en kom als eerste te weten of jouw topper de titel in de wacht sleept. 

Wil je niets missen van deze campagne? Volg ons op Facebook of Instagram en abonneer je op de nieuwsbrief Klasse op Donderdag.

Wat is Leraar van het Jaar?

Met de campagne ‘Leraar van het Jaar’ zet Klasse alle onderwijsmensen in de bloemen voor hun dagelijkse enthousiaste inzet. Op 26 juni vieren we de symbolische winnaar.