De website van Klasse gebruikt cookies, zoals beschreven in de gebruiksvoorwaarden. Je kan je cookie-instellingen beheren in je browser (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge). OK

Klachtenlijn van Kinderrechtencommissariaat

Klasse is een multimediaal onderwijsmagazine. Dagelijks halen we het beste uit onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen. Met onze stukken, campagnes en acties willen we hen verbinden, informeren, verbazen en inspireren.

 


Grafisch vormgever met animatie-skills

Als Grafisch Vormgever (m/v) bij Klasse heb je een fijn gevoel voor design in pixels, centimeters, seconden en beelden. Vormgeving en esthetiek zijn je ding. In al het moois dat je maakt wil en kan je ook beweging brengen. Je voelt wat werkt en ‘pakt’, timing is alles. Grafische communicatie zit in je hoofd en vingers, wat je maakt kan werven, activeren, verbinden en verkopen. En lachen, dat ook.

Je pitcht geregeld ideeën bij de dingen die we gaan ontwikkelen of aan het ontwikkelen zijn. En je wil samenwerken aan een maatschappelijk relevant project? Kom dan ons team versterken!

Solliciteren kan tot en met 8 oktober 2017. Je doet dat in 4 stappen:

  1. Schrijf een overtuigende, persoonlijke motivatiebrief.
  2. Vul het sollicitatieformulier in dat je op deze pagina vindt. Voeg een kopie toe van het vereiste diploma.
  3. Stuur links naar je portfolio of projecten die je mee gerealiseerd hebt en verduidelijk jouw rol.
  4. Stuur alles op naar sollicitaties.departement@ond.vlaanderen.be

Lees alle details over deze job, je salaris en de sollicitatieprocedure in dit document.

 


Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.