De website van Klasse gebruikt cookies, zoals beschreven in de gebruiksvoorwaarden. Je kan je cookie-instellingen beheren in je browser. OK

Klasse is een multimediaal communicatieproject rond onderwijs. Dagelijks halen we het beste uit onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen. Met onze stukken, campagnes en acties willen we hen verbinden, informeren, verbazen en inspireren.

 


Vacatures bij Klasse

PHP-developer

Als developer bij Klasse zorg je mee voor constante vernieuwing en versteviging van de websites en andere digitale toepassingen van Klasse en de Lerarenkaart. De behoeften van de redactie en de doelstellingen van een project weet je naadloos te matchen met wensen en noden van eindgebruikers.

Je zit mee aan tafel als er nieuwe plannen gesmeed worden en geeft input vanuit jouw expertise. Je ontrafelt het idee, benoemt elk onderdeel en ontdekt mogelijkheden en valkuilen. Je werkt daarvoor nauw samen met de andere leden van het team: back-end developer, front-end developer, vormgevers en art-director.

Solliciteren kan tot en met 15 januari 2017. Je doet het in 4 stappen:

  1. Schrijf een overtuigende, persoonlijke motivatiebrief. Vergeet niet om bovenaan het vacaturenummer te vermelden: “dep/contr/comm/PHP”.
  2. Vul het standaard-CV in op onderwijs.vlaanderen.be/vacatures.
  3. Stuur links naar je portfolio of je Github- en Codepen-profiel. Geef links naar live projecten die je mee gerealiseerd hebt en verduidelijk jouw rol.
  4. Stuur alles op naar het secretariaat van Klasse: patrick.debusscher@klasse.be

Lees alle details over deze job, je salaris en de sollicitatieprocedure in dit document (pdf).

 


 
 

Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.