Meld je als onderwijsprofessional aan voor een Opstarttraining LeesVoor! Alinea of Kurzweil. In deze kosteloze vorming van 1 uur over de gratis voorleessoftware Alinea of Kurzweil leer je alles om meteen van start te gaan op jouw school en dit op eender welk platform, ook Chromebooks.

Klasse is het multimediale magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen en expertise. Op die manier versterken, verbinden, activeren en waarderen we de onderwijsprofessional. Aanstekelijk, betrouwbaar, warm en authentiek.


Klasse zoekt: 2 contractuele redacteurs

Gebeten door onderwijs en communicatie? Klaar om met scherpe stukken, een helder verhaal en een relevante boodschap leraren en directeurs te inspireren en te versterken in hun job? Solliciteer tot en met 24 oktober en bouw mee aan de warmste redactie van Vlaanderen.

 

1 voltijds redacteur met communicatieskills

Jij denkt in woorden én beelden. Ademt communicatie en verhalen. Schrijft laagdrempelig, overtuigend en als het even kan ook origineel. Niet alleen om te informeren, maar ook om te inspireren en aan te zetten tot actie. Je switcht moeiteloos van format, kiest het geschikte kanaal voor elke boodschap en surft nieuwsgierig mee op elke ontwikkeling in digital storytelling. Als je campagnes en projecten creëert en coördineert, heb je oog voor de grote lijnen én de losse eindjes. Je voelt wat werkt en p(l)akt en inspireert collega’s.

 
Wie ben jij?

  • Je bent een enthousiaste regisseur die elke samenwerking naar een hoger niveau tilt.
  • Je kent je weg in multimediale formats en kan ze strategisch inzetten op maat van doelgroep, kanaal en boodschap.
  • Je wil werken voor een maatschappelijk relevant project.
  • Je hebt minstens een bachelordiploma.

 

1 voltijds redacteur-journalist

Praktijkgerichte reportage in de klas, kritisch interview met een expert, portret van vlees en bloed of 7 tips om …? Telkens weer slaag jij erin om onderwijsboodschappen vlot en genuanceerd aan de lezer te vertellen. Je kent de onderwijswereld, verdiept je graag in nieuwe materie en weet waar leraren en directeurs nood aan hebben. Voor elk verhaal pitch jij de scherpste invalshoek, het juiste kanaal en het plakkende beeld.

 
Wie ben jij?

  • Je hebt kennis van en interesse voor nieuwe ontwikkelingen en maatschappelijke uitdagingen.
  • Je bent een teamspeler: je zet mensen rondom jou in beweging, je activeert en inspireert.
  • Je wil werken voor een maatschappelijk relevant project.
  • Je hebt minstens een bachelordiploma.

 

Hoe solliciteer je?

Vul hier het online sollicitatieformulier in voor:

Wil je voor beide vacatures solliciteren? Vul dan beide formulieren in. Solliciteren kan tot en met 24 oktober 2021.


Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.