Vlaanderen
Klasse.be

Werken bij Klasse

Klasse is het multimediale magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen en expertise. Op die manier versterken, verbinden, activeren en waarderen we de onderwijsprofessional. Aanstekelijk, betrouwbaar, warm en authentiek.

Vacature Redacteur

Creatieve redacteur voor Klasse en de Lerarenkaart (voltijdse detachering)

Leraren inspireren met verfrissende inhoud en een aantrekkelijk educatief aanbod: daarvoor zoeken Klasse en de Lerarenkaart een creatieve duizendpoot. 

  • Je houdt van het juiste woord en kan een boodschap vertalen in wervende teksten, pakkende beelden, handige tools, aanstekelijke acties en campagnes. 
  • In het Lerarenkaart-team ben je de drijvende kracht achter de organisatie van lerarendagen. Je brengt er ook de voordelen van de Lerarenkaart tot leven met boeiende praktijkvoorbeelden en bedenkt daarvoor mee nieuwe formats. 
  • Je bent een enthousiaste regisseur: je weet mensen rondom jou in beweging te zetten, te activeren en inspireren.
  • Je wil werken voor een maatschappelijk relevant project
  • Je hebt minstens een bachelordiploma en bent in het schooljaar 2023-2024 voltijds aangesteld in het onderwijs

Vink jij alle hokjes af? Dan maak je kans om gedetacheerd te worden naar de redactie van Klasse. Versterk jij straks ons team?

Solliciteren kan tot en met donderdag 25 mei 2023 (23.59 u.). Dat doe je in 2 stappen:

  1. Check de vacature 
  2. Vul het standaard-sollicitatieformulier in dat je op die pagina vindt. Daarin kan je kwijt waarom je bij Klasse wil komen werken én voeg je je cv toe.

Lees alle details over deze job, je salaris en de sollicitatieprocedure in dit document (PDF).


Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!

Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.