Banner Ethias

Klasse is het multimediale magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen, expertise via onze kanalen … Op die manier informeren, versterken, verbinden, activeren en waarderen we de onderwijsprofessional. Aanstekelijk, betrouwbaar, warm en authentiek. Om zo ons onderwijs beter te maken voor alle leerlingen.

 

Creatieve redacteur voor Klasse en de Lerarenkaart (voltijds gedetacheerde leraar)

Herkenbare inspiratie en verfrissende verhalen aan de man brengen: daarvoor zoeken Klasse en de Lerarenkaart een creatieve redacteur. Je bent een verrassende duizendpoot, houdt van het juiste woord en kan content vertalen in originele teksten, activiteiten (op scholen) en (social media-)campagnes. Samen met het Lerarenkaart-team ben je de drijvende kracht achter de organisatie van lerarendagen.
 
Je wil de voordelen van de Lerarenkaart tot leven brengen met boeiende praktijkvoorbeelden en nieuwe formats? Je bent een enthousiaste regisseur: je weet mensen rondom jou in beweging te zetten, te activeren en inspireren? Je schrijft wervende en overtuigende teksten? En je wil werken voor een maatschappelijk relevant project? Versterk dan ons team.
 
Je bent bovendien leraar met minstens een bachelordiploma en in het schooljaar 2019-2020 voltijds aan de slag? Dan maak je kans om gedetacheerd te worden naar de redactie van Klasse.
 
Solliciteren kan tot en met zondag 26 mei 2019 (23.59 u.). Dat doe je in 3 stappen:

  1. Check de vacature.
  2. Vul het standaard-sollicitatieformulier in dat je op die pagina kan downloaden. Daarin kan je kwijt waarom je bij Klasse wil komen werken. Voeg ook je cv toe.
  3. Stuur alles naar sollicitaties.departement@ond.vlaanderen.be.

Lees alle details over deze job, je salaris en de sollicitatieprocedure in dit document (pdf).

Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.