Klasse is het on- en offline magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen en expertise met onderwijsprofessionals. Op die manier informeren, versterken, verbinden, activeren en waarderen we hen. Dat doen we op een aanstekelijke, betrouwbare, warme en authentieke manier. Zo maken we ons onderwijs beter voor alle leerlingen.

 

Coördinator Publiciteit

Noem je jezelf liever projectmanager advertentiewerving, inbound ad sales executive, advertising account manager of nog wat anders? Maakt niet uit. Als je maar snapt wie we zoeken!

Jij wordt het gezicht (en het hart) voor al wie wil adverteren bij Klasse. Samen met de adverteerder ga je op zoek naar zijn behoeften. En bied je een oplossing op maat.

Je verkoopt ook proactief de kanalen van Klasse als ideale drager voor boodschappen naar leraren en bewaakt daarbij de deontologie, missie en visie. Je uitgangspunt is telkens: hoe maken we van leraren betere professionals die samen onderwijs beter maken?

Je bent creatief, communicatief, commercieel en administratief sterk? Je wil graag in een droomteam werken aan een maatschappelijk relevant project? Kom op dan!

Solliciteren kan tot en met zondag 27 januari 2019. Dat doe je in 3 stappen:

  1. Check de vacature.
  2. Vul het standaard-sollicitatieformulier in dat je op die pagina kan downloaden. Daarin kan je kwijt waarom je bij Klasse wil komen werken én voeg je je cv toe.
  3. Stuur alles naar sollicitaties.departement@ond.vlaanderen.be.

Lees alle details over deze job, je salaris en de sollicitatieprocedure in dit document (pdf).
 


 

Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!
Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.