Stad Vilvoorde zoekt directeur basisonderwijs

Kunstencentrum Vlaams Fruit

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Theaterzaal

In het Kunstencentrum Vlaams Fruit kan je als toeschouwer terecht voor tal van theatervoorstellingen. Het centrum is in de eerste plaats een huis van verhalen. De educatieve tak brengt jeugdvoorstellingen rond specifieke en actuele thema's.

Dit is geschikt voor:

  • Halve dag
  • Persoonlijke ontspanning
  • Schooluitstap
  • Slecht weer

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Vlaams Fruit Educatief biedt educatieve jeugdvoorstellingen op maat aan, rond specifieke en actuele thema's, aangepast aan de leeftijd van de doelgroep. De voorstellingen kunnen zowel op verplaatsing als in eigen huis gespeeld worden.

Per voorstelling is er een lesmap samengesteld met verwerkings- en reflectie-opdrachten en aanzetten voor in de les. Jonge (theater)auteurs schrijven een stuk en jonge acteurs spelen het. Jaarlijks worden de voorstellingen en de werkmappen geëvalueerd en geactualiseerd op basis van de evaluaties van de leraren.

Personen die komen kijken of de voorstelling boeken, krijgen de lesmappen gratis.

Theater Het Klokhuis biedt plaats aan 120 personen. De uitkoopsommen zijn geldig voor maximum 200 personen, inclusief reiskosten, exclusief auteursrechten. Wanneer je een tweede voorstelling op dezelfde dag en plaats reserveert, krijg je 15 procent korting.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Levensbeschouwing
  • Muzische vakken
Uitstappen en reizen

Waar is mijn
Lerarenkaart?