Vlaanderen
Klasse.be
Toneelstuk in Kunstencentrum Vlaams Fruit
Toneelstuk in Kunstencentrum Vlaams Fruit

In het Kunstencentrum Vlaams Fruit kan je als toeschouwer terecht voor tal van theatervoorstellingen. Het centrum is in de eerste plaats een huis van verhalen. De educatieve tak brengt jeugdvoorstellingen rond specifieke en actuele thema’s.

Jouw voordeel

  • Gratis met je Lerarenkaart op alle try-outs en last minutes van de eigen educatieve creaties.
  • 50 procent last minute korting op alle voorstellingen uit de programmabrochure.
Voorwaarden

Dit voordeel geldt enkel mits voldoende beschikbaarheid en voor maximaal 10 plaatsen. Check vooraf de beschikbaarheid telefonisch of via mail.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Vlaams Fruit Educatief biedt educatieve jeugdvoorstellingen op maat aan, rond specifieke en actuele thema’s, aangepast aan de leeftijd van de doelgroep. De voorstellingen kunnen zowel op verplaatsing als in eigen huis gespeeld worden.

Per voorstelling is er een lesmap met verwerkings- en reflectie-opdrachten en aanzetten voor in de les. Jonge (theater)auteurs schrijven een stuk en jonge acteurs spelen het. Jaarlijks worden de voorstellingen en de werkmappen geëvalueerd en geactualiseerd op basis van de evaluaties van leraren.

Personen die komen kijken of de voorstelling boeken, krijgen de lesmappen gratis. Theater Het Klokhuis biedt plaats aan 120 personen. De uitkoopsommen zijn geldig voor maximum 200 personen, inclusief reiskosten, exclusief auteursrechten. Wanneer je een tweede voorstelling op dezelfde dag en plaats reserveert, krijg je 15 procent korting.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Levensbeschouwing
  • Muzische vakken

Waar?

kaartje

Kunstencentrum Vlaams Fruit
Theater Het Klokhuis
Parochiaanstraat 4
2000 Antwerpen
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren