Melk4Kids

ZOO Planckendael

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Olifanten in de zoo van Planckendael

In ZOO Planckendael hop je van het ene continent naar het andere. Ga op Expeditie Bonobo in continent Afrika. Ook een familie berberapen uit het Atlasbergte heeft er zijn intrek genomen. De olifantjes Tun Kai en Suki vind je in Azië. Klepperende ooievaars? Kenmerkend voor Europa. En Australië ruikt lekker naar koala.

Dit is geschikt voor:

  • Halve dag
  • Hele dag
  • Persoonlijke ontspanning
  • Schooluitstap

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 5 jaar.

Omschrijving

Voor elke leeftijdscategorie is er een vernieuwde rondleiding. Deze zijn volledig ontwikkeld op het niveau van je klas en sluiten aan bij de eindtermen en ontwikkelingsdoelen.

Klasgroepen vanaf 15 leerlingen kunnen een gratis gids aanvragen. Hou rekening met de beschikbaarheid en reserveer daarom minimaal 3 weken vooraf. Je betaalt toegang tegen het voordelig schooltarief. Per 15 leerlingen mag een begeleider gratis binnen.

Met het voordelig scholenbiljet sporen schoolgroepen voor 3 euro leerling heen en terug naar het dierenpark, inclusief de Planckendael Express die je klas vlak voor de ingang van het park brengt.

Bij elk gereserveerd bezoek ontvang je als begeleidende leraar één gratis terugkomticket per 10 deelnemende leerlingen. .

Vanaf 4 maart 2021 ontvangt elke leerling van het basisonderwijs een gratis spelletjesboek (zolang de voorraad strekt) bij elk gereserveerd klasbezoek.

Op www.ZOOschool.be vind je kant-en-klare eenvoudig downloadbare lespakketten.

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie
  • Geschiedenis & cultuur

Toegankelijkheid

  • Rolstoel ter beschikking
Uitstappen en reizen

Waar is mijn
Lerarenkaart?