Vlaanderen
Klasse.be

Expo en musea

Museum of Illusions Brussels

Spiegel Museum of Illusions Brussels
Museum of Illusions Brussels
Museum of Illusions Brussels

Treed binnen in de betoverende wereld van Museum of Illusions Brussels, waar educatie en vermaak naadloos samensmelten. Geschikt voor bezoekers van alle leeftijden. Dompel je onder in meer dan 60 verbluffende illusies en ontdek op een unieke wijze de wetenschap, natuurkunde en psychologie achter optische illusies, midden in het bruisende hart van Brussel.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 5 jaar.

Omschrijving

Verken en leer op een speelse wijze over optische illusies in Museum of Illusions Brussels. Perfect gelegen tussen De Munt en De Brouckère, laat je je verbazen door meer dan 60 illusies in een ruimte van 700 m2, gehuisvest in het historische Théâtre de la Gaité. Museum of Illusions Brussels biedt een boeiende ervaring die je perceptie uitdaagt. Zowel je leerlingen als jijzelf kunnen er experimenteren en op een plezierige manier de wereld van illusies ontdekken, terwijl jullie leren over perspectief, psychologie, natuurkunde en andere wetenschappelijke onderwerpen. Train je brein met uitdagende, maar leuke puzzels en spelletjes waarmee je je logisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden kan testen.

Kom met je klas naar Museum of Illusions Brussels. Alle schoolgroepen worden begeleid door specialisten ter plaatse. Voor schoolgroepen van 10 personen of meer gelden speciale tarieven.

Past bij deze vakken

  • Mens en maatschappij
  • Wiskunde & exacte wetenschappen

Jouw voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.

Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.


Waar?

kaartje

Museum of Illusions Brussels
Wolvengracht 18
1000 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren