Vlaanderen
Klasse.be

Speelgoed en geschenken

Heliwi – bouwpakketten

kinderen spelen met bouwpakket van Heliwi

Met Prof Heliwi werk je met technische en mechanische principes uit het dagelijkse leven (vanaf 6 jaar) via een online & interactief 3D-platform. Je kiest uit 60 bouwmodellen met tandwielen, wormwielen, elastieken en ander materiaal. Elk pakket is thematisch, betaalbaar en duurzaam.

Jouw voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.

Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 6 jaar.

Omschrijving

Als je 25 blokkensets koopt voor je klas, krijg je een gratis online cursus van 1 uur voor de leerkracht. Zo ga je optimaal aan de slag met de pakketten. Daarnaast verzorgt Heliwi ook teambuildingactiviteiten voor leraren. Met een licentie van Heliwi kan je jarenlang met je leerlingen aan de slag.

Op het platform vind je meer dan 60 modellen, opgesplitst volgens type techniek/mechanica (tandwielen, wormwiel, elastiek), niveau (starter, gemiddeld, gevorderd) en thema (plezier, dieren, machines, voertuigen, setups,…). Bij elk model krijg je een interactief 3D-stappenplan, een filmpje met het model in actie, een lijst van de nodige blokken, 3D-zijaanzichten en een korte omschrijving van uitdagingen om je leerlingen aan te zetten om zelf creatief aan de slag te gaan. Je stimuleert niet alleen het technisch inzicht van je leerlingen, maar ook hun visueel en ruimtelijk inzicht. Via tijdsregistratie kan je bijhouden hoeveel tijd je leerlingen nodig hebben om het model te bouwen.

Meer info over online workshops, workshops in de klas en workshops voor leraren vind je op de website.

Past bij deze vakken

  • Techniek & praktijk
  • Wiskunde & exacte wetenschappen

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren