De website van Klasse gebruikt cookies, zoals beschreven in de gebruiksvoorwaarden. Je kan je cookie-instellingen beheren in je browser (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge). OK

Klachtenlijn van Kinderrechtencommissariaat

Wil je deelnemen aan 1 van de wedstrijden uit het Klasse Magazine? Waag dan hier je kans.

Door deel te nemen aan (1 van) deze wedstrijden, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement van Klasse.

Klasse Magazine 009 – september 2017

Doorloper

Ons kruiswoordraadsel blijft (voorlopig?) een doorloper. De oplossing van de puzzel is meteen je eerste stap richting een reischeque van 500 euro. Daarmee kan je een citytrip kiezen uit het volledige aanbod van Holidayline.

Foto van kruiswoordraadsel uit Klasse Magazine 05 (September)
WIN! Vul hier het woord in dat je vindt in de gele vakjes (tweede opgave van horizontaal 6) en win een reischeque.

Hello Ruby

In ‘Hello Ruby: de grote reis door de computer’ (Linda Liukas, EPO) gaat een klein meisje op ontdekkingsreis in de computer van haar vader. Daarnaast zit dit boek vol knutselopdrachten en spelletjes voor kinderen vanaf 5 jaar.

WIN! We geven 3 exemplaren weg van ‘Hello Ruby’.

Kamishibai

In ‘Aan de slag met kamishibai’ (De Eenhoorn) vertelt Inge Umans praktijkgericht hoe met de Japanse verteltechniek kan werken in de klas en hoe je een persoonlijk verhaal in kamishibai-vorm kan omzetten. Je kan haar ook boeken voor vormingen op school.

WIN! We geven 5 exemplaren weg van ‘Aan de slag met kamishibai’.

De ADHD van André

Het drukke gedrag van de achtjarige André roept veel ergernis op in zijn omgeving. Op school gaat het ook niet zo goed. In ‘De ADHD van André’ (De Vier Windstreken), een no-nonsense voor leerlingen vanaf 6 jaar, volg je hoe André, zijn ouders, de school via medicatie, ondersteuning, oefeningen … leren leven met ADHD.

WIN! We geven 5 exemplaren weg van ‘De ADHD van André’.