Vlaanderen
Klasse.be

Win!

Wil je deelnemen aan de wedstrijden uit het Klasse Magazine van september 2022? Waag dan hier tussen 19 september en 7 november je kans.

Door deel te nemen aan (1 van) deze wedstrijden, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement van Klasse.

Klasse Magazine 029 – september 2022

Abonnement - Cover & artikel uit Klasse Magazine september

Doorloper

Ons kruiswoordraadsel blijft (voorlopig?) een doorloper. De oplossing van de puzzel is meteen je eerste stap richting een reischeque van 500 euro. Daarmee kan je een citytrip kiezen uit het volledige aanbod van Holidayline.

Vul hier het dertienletterwoord in dat je vindt in de gele vakjes (horizontaal 7) en maak kans op de reischeque.


Otto houdt niet van drukte

Vrolijk konijntje Otto voelt zich niet altijd thuis in dat drukke hol vol broers en zussen. De gezinsleden proberen rekening te houden met zijn gevoeligheid. Otto gaat zelf ook op zoek naar manieren. De verhalen in ‘Otto houdt niet van drukte’ (De Eenhoorn) geven hoogsensitieve kinderen en hun ouders handvatten om de alledaagse drukte te doorstaan.

Win hier één van 10 exemplaren van dit boek.


Het boek van Fatima

Fatima sloeg als kind met haar gezin op de vlucht, zonder te weten waar de tocht zou eindigen, zonder enige hoop. ‘Het boek van Fatima’ (Davidsfonds/Infodok) geeft je een inkijk in haar tocht van Afghanistan naar België en hoe ze hier een nieuw leven opbouwt. Ze wil aantonen dat elke ‘vluchteling’ een verhaal heeft en enkel ergens een nieuw leven starten.

Win hier één van 5 exemplaren van dit boek.


In gesprek over onderwijs

Met het ‘Deep Learning Spel’ (Onderwijs Maak Je Samen) ga je vanuit de zes mondiale competenties met collega’s in gesprek. Via verschillende spelvormen rond burgerschap, karakterontwikkeling, samenwerken, communicatie, creativiteit en kritisch denken discussiëren jullie over het onderwijs in de eigen school.

Win hier één van 5 exemplaren van dit spel.