Banner Leefdaal

De website van Klasse gebruikt cookies, zoals beschreven in de gebruiksvoorwaarden. Je kan je cookie-instellingen beheren in je browser (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, Edge). OK

Wil je deelnemen aan 1 van de wedstrijden uit het Klasse Magazine? Waag dan hier je kans.

Door deel te nemen aan (1 van) deze wedstrijden, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement van Klasse.

Klasse Magazine 008 – juni 2017

Doorloper

Ons kruiswoordraadsel blijft (voorlopig?) een doorloper. De oplossing van de puzzel is meteen je eerste stap richting een reischeque van 500 euro. Daarmee kan je een citytrip kiezen uit het volledige aanbod van Holidayline.

Foto van kruiswoordraadsel uit Klasse Magazine 05 (September)
WIN! Vul hier het woord in dat je vindt in de gele vakjes (horizontaal 9) en win een reischeque.

X-factor

Hoe werkt homebanking? Blijven slimme meisjes langer single? Bij deze en 18 andere vragen speelt wiskunde een belangrijke rol in de zoektocht naar het antwoord. ‘X-factor’ toont hoe wiskunde je kan helpen op creatieve oplossingen te bedenken.

WIN! We geven 5 exemplaren weg van ‘X-factor’.

Kat en Mus gaan naar zee

Het bijzondere duo Kat en Mus zoeken aan zee een nieuw huis… ‘Kat en Mus gaan naar zee’ is een avontuurlijk boek voor beginnende lezers (vanaf 6 jaar).

WIN! We geven 10 exemplaren weg van ‘Kat en Mus gaan naar zee’.

Autisme is niet blauw

In ‘Autisme is niet blauw, Smurfen wel’ hekelt Peter Vermeulen populaire tendensen rond autisme en pleit voor een terugkeer naar de basis: autisme als een etiket voor een brein dat niet werkt zoals de meeste.

WIN! We geven 5 exemplaren weg van ‘Autisme is niet blauw, Smurfen wel’.

Wat moet ik nu geloven, dokter?

Dokter Hendrik Cammu gaat in ‘Wat moet ik nu geloven, dokter?’ op zoek naar de “waarheid” over voeding, bewegen en gezondheid: een genuanceerd verhaal, vaak gebaseerd op gezond verstand.

WIN! We geven 5 exemplaren weg van ‘Wat moet ik nu geloven, dokter?’.

Klantenspel

Met het ‘Klantenspel’ kunnen je leerlingen hun klantgerichtheid oefenen, in theorie en in praktijk. Hoe overtref je de verwachtingen van je klant? Hoe win je weggelopen klanten terug?
Hoe ga je om met onterechte klachten?

WIN! We geven 14 exemplaren weg van ‘Klantenspel’.

Lena

Ervaringsdeskundige en auteur Brenda Froyen kruipt in haar fictiedebuut ‘Lena’ in de huid van een psychiatrisch verpleegkundige om de geestelijke gezondheidszorg van de andere kant te bekijken.

WIN! We geven 5 exemplaren weg van ‘Lena’.

Nacht van de Leerkrachten

30 juni is partytime. Op de jaarlijkse ‘Nacht van de Leerkrachten’ in Opwijk kan je het schooljaar 2016-2017 feestelijk uitwuiven. Op de site kan je voor het hele schoolteam gratis tickets winnen.

WIN! We geven 10 vrijkaarten weg van ‘De Nacht van de Leerkrachten’.