Vlaanderen
Klasse.be

Klik & Print

Dag van de Directeur: bedankingskaartjes

  • 23 januari 2019
  • 1 minuut lezen

Is jouw directeur een kei in organiseren, communiceren of luisteren? Zet hij/zij de neuzen in dezelfde richting of de puntjes op de i? Toon op de Dag van de Directeur jouw waardering met een bedankingskaartje.

Toon jouw waardering

Bedanktkaartjes Dag van de Directeur

Download hier de printbare bedankingskaartjes (A4/PDF)

Daadkrachtig zijn, kunnen luisteren, empathie hebben, sterk communiceren, goed organiseren en eerlijk zijn. Dat zijn volgens onderzoek van de Karel De Grote Hogeschool competenties die leraren waarderen in een directeur.

Waar blinkt jouw directeur in uit? En wil je die boodschap ook overbrengen? De Dag van de Directeur is het ideale moment. Voor elk talent is er een kaartje waarmee je hem of haar kan bedanken. Achteraan kan een persoonlijke boodschap.

Bezorg je berichtje stiekem. Of spreek af met collega’s en behang de deur van het directeursbureau met massa’s kaartjes!


Doe jij op school ook leuke dingen om je directeur in de bloemetjes te zetten? Inspireer andere collega’s en laat je ideetjes onder dit artikel achter!

Nele Beerens

Voeg dit artikel toe aan je bewaarde artikels

Log in om te bewaren


J

Jan Luyten Europese School Mol

30 januari 2020

We maakten een videoclip/fotoshoot van alle klassen van de kleuter-en lagere school en monteerden het tot een aanstekelijk filmpje. We tonen het morgenochtend in de hal bij de start van de schooldag. Met een echte bos bloemen zetten we onze directrice ' in de bloemetjes'.

Reageren

Laat een reactie achter