Vlaanderen
Klasse.be
Papa speelt met dochter in het water in Aqualibi

Laat je opzwepen door het Caraïbisch ritme van Aqualibi. Palmbomen, kokosnoten, surfplanken sleuren je mee naar zonnige oorden. In het ondiepe water van Kiddie Bay beleven de allerkleinste waterratten de tijd van hun leven, terwijl grote broer of zus in dit pretpark de ene glijbaan na de andere afschuimt.

Opgelet! Aqualibi sluit van 28 augustus 2023 tot en met 21 december 2023. Er komt een nieuwe toren met 4 innovatieve waterglijbanen en tegelijk voert het park energiebesparende renovatiewerken uit richting klimaatneutraliteit in 2030. Op 22 december heropent het park. Check zeker de kalender op de website. Bestaande tickets zijn geldig tot en met 7 januari 2024. Zo kan je het nieuwe Aqualibi ontdekken in de kerstvakantie.

Jouw voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.

Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Programma voor je klas

Doelgroep

Van 3 tot 18 jaar.

Omschrijving

In Aqualibi ontdek je samen met je klas alles over een subtropische wereld met daar bovenop de vele glijbanen en leuke waterspelen. De leraar ontvangt daags na de schooluitstap 1 gratis terugkomticket. De leerlingen ontvangen een kortingscoupon om met de familie terug naar het park te komen. Schoolbussen parkeren gratis.

Voor een groep vanaf 20 leerlingen betaal je 12,5 euro per leerling. 1 gratis begeleider per 15 leerlingen. Een extra begeleider kost 12,5 euro. Meer info en reservatie: reservations.wbe@cda-parks.com – 0 10 42 17 17.

Past bij deze vakken

  • LO & gezondheid

Waar?

kaartje

Aqualibi
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren