Vlaanderen
Klasse.be

Attractie- en dierenparken

Aventure Parc Wavre

Aventure Parc Wavre

Hou je vast aan de takken van de bomen en ontdek Aventure Parc Wavre. Wandel, spring, surf, slee en fiets hoog tussen de bomen met 24 parcours en 240 spellen vanaf 5 jaar. Laat je in Aventure Parc Wavre met een katapult 17 meter hoog schieten of verover het fort van Beumont met een interactief lasergame. Neem alvast even een (virtueel) kijkje.

Jouw voordeel

3 euro korting voor jou en maximaal 4 extra personen. Je betaalt 32 euro per persoon in plaats van 35 euro. Voor kinderen jonger dan 10 jaar betaal je 28 euro in plaats van 31 euro.

Voorwaarden

Je reserveert vooraf je tickets via deze link. Je betaalt op de dag van je bezoek aan de kassa. Daar wordt op vertoon van je Lerarenkaart de korting toegekend.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 6 jaar.

Omschrijving

Aventure Parc Wavre heeft een aanbod voor leerlingen vanaf het eerste leerjaar lager onderwijs. Het is meer dan een gewone sportieve schooluitstap voor je leerlingen, veeleer een moment van zelfoverwinning.

De hoogte en de ruimte middenin de natuur leren beheersen, je grenzen verleggen, een team- en hulpgeest ontwikkelen in de groep, trots kunnen zijn op een geslaagde persoonlijke uitdaging.

Het park is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De activiteit zelf is niet toegankelijk. Alle info over schooluitstappen vind je op deze pagina.


Waar?

kaartje

Aventure Parc Wavre
Rue Sainte-Anne 152
1300 Wavre
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren