Vlaanderen
Klasse.be
Grote zaal in cinema Zed

Cinema ZED heeft een divers, maandelijks samengesteld programma van recente releases, thematische reeksen, documentaires, kortfilms, filmklassiekers en jeugdfilms. Daarnaast zijn er maandelijks verschillende evenementen en regelmatig ook filmfestivals te gast.

Jouw voordeel

Met je Lerarenkaart betaal je 9 euro in plaats van 11 euro.

Voorwaarden

Je voordeel wordt enkel toegekend nadat je een ZED lerarenkaart aangevraagd hebt via deze link.

3 werkdagen na je aanvraag kan je op vertoon van je Lerarenkaart, de ZED Lerarenkaart ophalen aan de ticketbalie van Cinema ZED-Vesalius (Vesaliusstraat 9c, Leuven).

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Bioscoop Cinema ZED wordt uitgebaat door filmvereniging Fonk vzw. De scholenwerking kan snel en flexibel en met een divers aanbod inspelen op je vraag. Cinema ZED kan zowat alle films vertonen op een moment naar keuze voor je school of klas(sen): een kleine Europese film, grote Amerikaanse kaskraker of belangrijke filmklassieker.

Fonk vzw is ook de organisatie achter het Internationaal Kortfilmfestival Leuven en DOCVILLE. De filmvereniging beschikt over een grote know-how over kortfilms en documentaires, en kan een kortfilmcompilatie op maat samenstellen (op leeftijd, thema, taal, genre …) of een documentaire voorstellen over een thema waar je in de klas rond gaat werken.

Heb je zelf een specifieke titel in gedachten? Cinema ZED zoekt uit of er een vertoningskopie van de film beschikbaar is voor de gewenste periode. Cinema ZED stelt daarnaast ook een vast filmprogramma samen waar verschillende klassen op kunnen inschrijven. Kijk op schoolmetcultuur.be voor meer informatie.

Lees meer over de scholenwerking van Cinema ZED.

Waar?

  • Leuven – Cinema ZED – STUK – Naamsestraat 96
    Plan je route
  • Leuven – Cinema ZED – Vesalius – Andreas Vesaliusstraat 9C
    Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren