Vlaanderen
Klasse.be

Cursussen en vorming

EF Education First: Teacher on the road

Een gastles van een native speaking leraar Engels, Frans, Spaans of Duits van de EF Talenscholen? Dat is perfect mogelijk. Je kan kennis uitwisselen met een internationale collega en variatie brengen in je lessen.

Jouw voordeel

Alle academische projecten zijn volledig gratis.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 12 jaar.

Omschrijving

Teacher on the Road: Een native Engelse en Franse taaldocent uit één van de EF Internationale Talenscholen komt langs met gastlessen voor leerlingen secundair onderwijs. De lessen steunen op de EF-Efekta lesmethode, ontwikkeld i.s.m. Cambridge University om taalverwerving zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je kan met deze lessen focussen op een nieuw thema en kennis uitwisselen met een buitenlandse collega.

Engelse taaltest: Weet je graag het taalniveau Engels van je studenten? EF Education First heeft een gratis taaltest ontwikkeld, die net als internationaal erkende examens het taalniveau erg accuraat meet (denk aan Cambridge Test, TOEFL en IELTS). De EF SET taaltest wordt gebruikt voor onderzoek in samenwerking met Cambridge University en geeft je studenten een goed beeld van hun taalniveau volgens het Europees Referentiekader. Na afloop krijg je een volledig overzicht van de resultaten.

EF Teacher Zone: een website speciaal ontwikkeld voor leraren secundair en hoger onderwijs wereldwijd. Je kan er gratis lesmateriaal bestellen en in contact komen met buitenlandse collega’s.

Informatiebijeenkomst: Ken je graag de voordelen van talen en van internationale ervaringen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling? EF ontwikkelde een presentatie die leerlingen hiervan bewust maakt én hen tips geeft hoe ze snel en makkelijk nieuwe talen kunnen leren.

Past bij deze vakken

  • Taalvakken

Waar?

  • Antwerpen – EF Antwerpen – Frankrijklei 115
    Plan je route
  • Brussel – EF Brussel – Louizalaan 279
    Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren