Nu ook online voordelig je Sintaankopen doen met de voordelen van de Businesskaart!

Kinepolis

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Kinepoliszaal in Antwerpen

Kinepolis is een keten van filmzalen die de meest recente films vertoont. 'School at the movies' is het educatieve aanbod voor scholen. Uit het aanbod kan je voor je klas of groep een filmtitel boeken op een datum en locatie naar keuze.

Dit is geschikt voor:

  • Persoonlijke ontspanning
  • Schooluitstap

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Voor scholen heeft Kinepolis 'School at the movies'. Het hele jaar door kan je een filmtitel boeken en samen met je klas de film bekijken in de bioscoop. Via het individuele voordeel met je Lerarenkaart kan je vooraf nagaan of de film geschikt is voor je klas. Leerlingen betalen 5,25 euro. Per groep van 15 leerlingen kan er een begeleidende leraar gratis mee.

Het scholenaanbod van Kinepolis gaat uit van de pedagogische kracht van films: cinema is een goede manier om soms moeilijke thema’s bespreekbaar te maken in de klas. In samenspraak met de distributeurs en andere partners zorgt Kinepolis voor een kwalitatief aanbod en bijbehorende lesmappen.

Uitstappen en reizen

1 x per maand het beste van de Lerarenkaart?

  • Inspiratie voor een uitstap
  • Altijd op de hoogte van lerarendagen
  • Geen enkele gemiste aanbieding