Vlaanderen
Klasse.be
Iemand is aan het schilderen in Villa Verbeelding
Villa Verbeelding - Bezoekers aan de expo 'De ABC kamer'
Villa Verbeelding - Bezoekers aan de expo 'De ABC kamer'
Opstelling in de expo 'De ABC kamer'

Stap in Villa Verbeelding in de kleurrijke wereld van woord en beeld. In De ABC kamer ontdek je een visueel letterfestijn gemaakt door 26 (inter)nationale illustratoren. In De Huiskamer speur je tussen alfabetten naar kinderpoëzie en ga je creatief aan de slag met letters. In De Illustratiekamer werp je een blik op het atelier van 8 toptalenten. Hun muurschilderingen sieren de bijhorende Illustratieroute door Hasselt. In De Sprookjeskamer leiden creatieve opdrachten naar klassieke en nieuwe sprookjes. In Villa Verbeelding is er is ook altijd een tijdelijke tentoonstelling .

Jouw voordeel

3 euro korting op de toegangsprijs. Je betaalt 4 euro in plaats van 7 euro.

Voorwaarden

Reserveer best vooraf je bezoek en kies een tijdslot. Niet gereserveerd? Als er nog plaats is, kan je ook aan de balie je ticket(s) kopen. Alle info vind je hier.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 5 jaar.

Omschrijving

Villa Verbeelding zorgt bij elke tentoonstelling voor een educatief aanbod met kijk- en doe-opdrachten aangepast aan verschillende leeftijden.

Groepen (van 5 tot 16 jaar) met gids kunnen een rondleiding combineren met een creatieve workshop. Reserveer je klasbezoek tijdig via telefoon of mail.

Groepen met jongeren vanaf 17 jaar kunnen ook een geleid bezoek volgen. Ook voor OKAN-klassen en cursisten NT2 valt er heel wat te ontdekken.

Alle inhoudelijke en praktische informatie vind je in de educatieve nieuwsbrief op de website van Villa Verbeelding.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Muzische vakken
  • Taalvakken

Waar?

kaartje


Bampslaan 35
3500 Hasselt
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren