Vlaanderen
Klasse.be

Museum en Expo

Z33 Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur

zaal in Z33

Z33 is een kunstinstelling in Hasselt op het kruispunt van kunst, design en architectuur. Met de blik op de wereld, de voeten in de modder en een hart voor talentontwikkeling, onderzoeksplezier en vonkende samenwerkingen.

Jouw voordeel

5 euro korting met je Lerarenkaart. Je betaalt 5 euro in plaats van 10 euro.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 6 jaar.

Omschrijving

Z33 organiseert rondleidingen voor leerlingen lager, secundair en hoger onderwijs. De tijdelijke tentoonstellingen en het gloednieuwe gebouw vormen een collectie van verhalen. Samen met je leerlingen, jong of oud, kijkt Z33 naar de boodschap van de architect, ontwerper of kunstenaar. Wat wil hij/zij zeggen? Past het werk in de tentoonstelling? Wat vertelt dit over de wereld waarin we leven? Een eigen mening vormen over kunst en samenleving staat voor hen centraal.

Z33 kan ook op maat van je klas werken. Werken jullie rond een bepaald thema of project? Of wil je na het bezoek ook een creatief atelier? Start dan een gesprek met Willem. Z33 ontwikkelt graag rondleidingen en activiteiten tussen jouw interesses en hun obsessies.

Een rondleiding kan je boeken via dit formulier op de website. Daar vind je de meest actuele info over schoolbezoeken en rondleidingen.

Past bij deze vakken

  • Levensbeschouwing
  • Muzische vakken

Waar?

kaartje

Z33 Huis voor Actuele Kunst, Design & Architectuur
Z33
Bonnefantenstraat 1
3500 Hasselt
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren