Vlaanderen
Klasse.be
Voertuigen in autoworld

Ontdek in Autoworld de geschiedenis van de automobiel aan de hand van meer dan 300 voertuigen die ondergebracht zijn in specifieke thema-zones. De collectie wordt steeds aangevuld met tijdelijke exposities rond allerlei leuke auto-gerelateerde thema’s

Jouw voordeel

4 euro korting met je Lerarenkaart. Je betaalt 11 euro in plaats van 15 euro.

Voorwaarden

Met je Lerarenkaart kan je geen online ticket reserveren. Meld je aan het onthaal van Autoworld om ter plaatse een ticket te kopen.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 12 jaar.

Omschrijving

Voor kinderen is er een leuke audiogids ter beschikking met aparte kidstour.

Een rondleiding door Autoworld duurt anderhalf uur en kan aangepast worden aan de leeftijd en interesses van de groep. De gidsen kunnen specifieke bezoeken verzorgen over thema’s als sport en competitie, over de tijdelijke tentoonstelling of aangepast voor technische scholen.

Tarief voor groepen vanaf 15 personen: kinderen jonger dan 6 jaar krijgen gratis toegang, kinderen tussen 6 en 11 jaar betalen 7 euro. Vanaf 12 jaar betalen bezoekers 11 euro per persoon. Voor een gids betaal je 100 euro. Begeleidende leraren krijgen gratis toegang. Je kan deze rondleiding minstens 1 week op voorhand reserveren via mail of telefoon.

Past bij deze vakken

  • Techniek & praktijk

Waar?

kaartje

Autoworld
Jubelpark 11
1000 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voorzieningen

  • Aangepaste toiletten
  • Lift
  • Rolstoel ter beschikking
  • Toegankelijk met een rolstoel
Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren