Vlaanderen
Klasse.be
4 handen met een horloge BELEXPO

Klimaatverstoringen, vervuiling, files, te weinig groene ruimtes, verspilling … Onze steden hebben helden nodig om de klimaatuitdagingen aan te gaan. Kom spannende missies oplossen bij BELEXPO, een interactief parcours over het klimaat, en word een speler in de stad van morgen.

Jouw voordeel

Gratis voor iedereen.

Programma voor je klas

Doelgroep

Van 10 tot 14 jaar.

Omschrijving

BELEXPO maakt deel uit van een uitgebreid programma van milieueducatie.

Leraren in de laatste jaren van het lager onderwijs of de eerste jaren van het secundair onderwijs kunnen dankzij de pedagogische fiches de leerlingen voorbereiden. Daarnaast kan je de ervaring verlengen dankzij het bezoekrapport. Daarin vind je klasresultaten, de inhoud van de BELEXPO en suggesties voor activiteiten.

Je vindt je resultaten terug op de website met extra informatie en ideeën voor concrete acties. BELEXPO is dus meer dan enkel een schooluitstap.

Een schoolbezoek is gratis en duurt ongeveer 1,5 uur. Reservatie is verplicht. Er is ook de mogelijkheid om te lunchen of binnen te picknicken mits reservatie. Meer info vind je op deze pagina. Belexpo is gelegen op wandelafstand van het Noordstation. Bekijk ook de pagina met veelgestelde vragen.

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie

Waar?

kaartje

BELEXPO
Thurn & Taxis – Leefmilieu Brussel
Havenlaan 86c/3002
1000 Brussel
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voorzieningen

  • Toegankelijk met een rolstoel
Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren