Vlaanderen
Klasse.be
geven Chabot Museum bij nacht

In het kleinschalige Chabot Museum in Rotterdam komen beeldende kunst, architectuur en geschiedenis samen. Naast wisselende tentoonstellingen, biedt het museum onderdak aan de bijzondere kunstcollectie van schilder en beeldhouwer Henk Chabot.


Programma voor je klas

Doelgroep

Van 6 tot 18 jaar.

Omschrijving

Het Chabot Museum is een kleinschalig, intiem museum waarin beeldende kunst, architectuur en (Rotterdamse) geschiedenis samenkomen.

Het educatieaanbod bestaat uit verschillende lessen van 60 of 90 minuten. Deze passen bij de belevingswereld van de leerlingen, zowel in het lager als het secundair onderwijs. De enthousiaste museumdocenten nemen de leerlingen mee op een interactieve rondleiding in en om het gebouw en langs de kunst. Liever een bezoek op maat? We denken graag met je mee om jouw leerlingen precies de goede les te bieden.

Een rondleiding van 60 minuten kost 70 euro en een rondleiding van 90 minuten is 90 euro.

Bekijk alle details van het educatieve aanbod.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur

Jouw voordeel

  • 4 euro korting op de toegangsprijs. Je betaalt 4 euro in plaats van 8 euro. Dit voordeel is enkel geldig voor de Lerarenkaarthouder zelf.
  • Reserveer vooraf je tickets. Kies voor je eigen ticket het tarief “studenten/CJPtarief” om van je voordeel te kunnen genieten. Uitzonderlijk tijdens deze periode van corona-maatregelen betaal je zo slechts 3,60 euro voor je ticket en krijg je 4,40 euro korting.

Waar?

kaartje

Chabot Museum
Museumpark 11
33015 CB Rotterdam
Nederland

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren