Vlaanderen
Klasse.be
Demonstratie in Choco-Story, The Chocolate Museum
Viterinekasten met gereedschap
Workshop in Choco-Story
Viterinekasten met gereedschap

Dompel je in Choco-Story Brugge onder in de geschiedenis van chocolade en cacao. Dit chocolademuseum is gevestigd in een vijftiende-eeuwse wijntaverne, het Huis De Croone. Aan de hand van objecten, demonstraties en smaaktesten zie je in Choco-Story Brugge hoe men cacao verwerkt tot chocolade.

Jouw voordeel

1,5 euro korting op je toegangsticket. Je betaalt 9,50 euro in plaats van 11 euro.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 6 jaar.

Omschrijving

Leer in Choco-Story Brugge meer over de geschiedenis van de chocolade dankzij een educatief pakket. Daarin vind je een bundel voor de leraar en werkblaadjes voor leerlingen uit het derde en vierde leerjaar.

Er zijn ook workshops ‘Tekenen met chocolade’ voor leerlingen lager en secundair onderwijs. Je leerlingen tekenen de mascotte Choclala met 2 soorten chocolade. Ze maken chocoladelollies met nootjes en snoepjes en brengen een bezoek aan Choco-Story. De workshop duurt 1 uur. De kinderen dragen aangepaste kledij en nemen al het gemaakte meer naar huis. Je betaalt 13 euro per leerling tot 12 jaar. Oudere leerlingen betalen 15 euro. Een groep telt minimaal 10 en maximaal 20 leerlingen. Reserveren is verplicht.

Je kan ook een workshop boeken buiten de openingsuren van Choco-Story Brugge. Dan betaal je een forfaitaire kost van 120 euro.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Handel & economie
  • Techniek & praktijk

Waar?

kaartje


Wijnzakstraat 2
8000 Brugge
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren