Vlaanderen
Klasse.be
Historium Brugge

Het Historium neemt je via 7 themakamers mee op tijdreis naar de gouden eeuw van Brugge (Historium Story), aangevuld met een interactieve tentoonstelling over het middeleeuwse Brugge (Historium Exhibition). Ten slotte kan je met de Historium Virtual Reality Experience letterlijk de middeleeuwen voelen.

Jouw voordeel

  • 4 euro korting voor een Ticket Story. Je betaalt 16 euro in plaats van 20 euro.
  • 4 euro korting voor Historium Story + Virtual Reality. Je betaalt 21 euro in plaats van 25 euro.
Voorwaarden

Om van je Lerarenkaart-korting te genieten moet je je tickets aan de kassa kopen. Je kan tickets online reserveren en betalen, maar dan zonder Lerarenkaart-korting.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 5 jaar.

Omschrijving

Via inhoudelijke vragen ontdek je samen met je klas de culturele en toeristische achtergrond van de stad Brugge. Je kan gratis educatieve pakketten voor het basis- en secundair onderwijs downloaden. De oplossingen vraag je via mail.

Een klasbezoek reserveren kan via het online formulier. Dat doe je best minstens 7 werkdagen voor je bezoek. Per 15 betalende leerlingen krijgt 1 begeleider gratis toegang. Extra begeleiders betalen dezelfde prijs als de leerlingen.

Bekijk de schooltarieven op de website van Historium Brugge. Combineer het klasbezoek eventueel met de Historium Wandeling of met Choco-Story.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur

Waar?

kaartje


Markt 1
8000 Brugge
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Voorzieningen

  • Ringleiding
  • Rolstoel ter beschikking
  • Toegankelijk met een rolstoel
  • Voorzieningen voor hulp- en geleidehonden
Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren