Vlaanderen
Klasse.be
Museum De Pont

In Museum De Pont in Tilburg staat verwondering voorop. In dit museum voor hedendaagse kunst zie je werken van toppers zoals Anish Kapoor of Bill Viola. Maar ook een aantal bekende kunstenaars uit België zoals Luc Tuymans en Kasper Bosmans stellen er hun werken tentoon. De tijdelijke expo’s in Museum De Pont zijn zeker ook een bezoekje waard.

Jouw voordeel

Gratis met je Lerarenkaart in plaats van 16 euro.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 4 jaar.

Omschrijving

Museum De Pont biedt rondleidingen die aangepast kunnen worden aan verschillende leeftijden. Op deze pagina vind je meer info over het educatieve aanbod voor het lager en secundair onderwijs. Het is mogelijk om aan te geven welke thema’s of kunstenaars nadruk zouden moeten krijgen in de rondleiding.

Voor een klasbezoek is de groepsgrootte maximaal 15 leerlingen en er zijn 4 rondleidingen per uur mogelijk. Per groep is er minimaal een begeleider aanwezig. Voor deze begeleider(s) bij de rondleidingen is de inkom gratis. Rondleidingen (1 uur) kosten 70 euro. Exclusief voor het onderwijs zijn reserveringen al vanaf 10 uur mogelijk, steeds op het hele uur tot 14 uur. Je kan hiervoor online boeken.

Past bij deze vakken

  • Geschiedenis & cultuur
  • Levensbeschouwing
  • Muzische vakken

Waar?

kaartje

Museum De Pont
Wilhelminapark 1
5041 EA Tilburg
Nederland

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voorzieningen

  • Rolstoel ter beschikking
  • Toegankelijk met een rolstoel
Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren