Vlaanderen
Klasse.be

Bibliotheken

Bibliotheek Kortrijk

Kinderen in de bibliotheek
3d-printer
Kinderen in de bibliotheek
Jongen zoekt boek in rek
Bibliotheek

Maak je keuze in de boeken-, kranten-, tijdschriften-, muziek-, game- en filmcollecties van de bibliotheek. Naast de uitleendienst kan je er ook surfen op het internet, scannen, kopiëren, muziek beluisteren en videospelletjes spelen.

Jouw voordeel

Bij een betalend lidmaatschap heb je als leraar recht op een gratis groepskaart. Zo ontleen je meer materialen voor een langere periode.

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Als leraar kan je educatieve materialen ontlenen zoals vertelplaten en spelmaterialen. Ideaal om je lessen te ondersteunen. Je kan ook met de klas boeken ontlenen of langskomen voor een rondleiding of workshop met de hele klas. Hou de website van de bib in de gaten voor leuke activiteiten rond de Jeugdboekenmaand of Mediawijze week.

Met het Groeiprogramma voor basisonderwijs leren kinderen de werking van de bib kennen. Download de brochure voor het basisonderwijs.

Klassen van het secundair onderwijs zijn welkom voor een rondleiding en/of gaan op zoek naar een demo in de catalogus of Gopress. Met Bib op school geef je leerlingen ook op school toegang tot het digitale krantenarchief Gopress.

Zelf een leuk idee voor een project? Neem vrijblijvend contact op met de bib.

Past bij deze vakken

  • Alle vakken

Waar?

kaartje


Leiestraat 30
8500 Kortrijk
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren