Vlaanderen
Klasse.be
Jongen kijkt naar verschillende soorten vissen
Gezin vist in een rivier
gezin speelt minigolf
Man kijkt naar vis bij Riveo in Hotton
Meisje zoekt iets in rivier

In RIVEO in Hotton duik je in de wereld van 5 indrukwekkende rivieren. Leer over het milieu en trek met een interactief paspoort van continent naar continent op ontdekking naar diersoorten, verhalen en vistechnieken. In de aquaria leer je de zoetwatervissen van onze rivieren kennen. Sluit je bezoek af met een wandeling, een partijtje minigolf of begeleide natuur- en visactiviteiten.

Jouw voordeel

1 euro korting op de toegangsprijs. Je betaalt 7 euro in plaats van 8 euro.


Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 3 jaar.

Omschrijving

De activiteiten van RIVEO zijn gericht op de ontdekking en de inleving in de wereld van de rivier en zijn omgeving. De aquaria, de tentoonstelling “Par Toutethys!” en verschillende activiteiten (watercyclus, voedselketen, hengelen met larven, herkennen van soorten vis en vele andere animaties) zijn geschikt voor alle leeftijden, van kleuterschool tot middelbare school. Voor klassen die in de Ardennen logeren, zijn ook animaties op locatie mogelijk.

RIVEO biedt ook natuur- en visactiviteiten voor alle leeftijden en niveaus. Uitrusting en begeleiding door een professionele gids zijn inbegrepen (mits reservatie).

Alle praktische info voor schoolgroepen vind je hier. Je kan je bezoek aan RIVEO eventueel combineren met Grottes de Hotton, Parc Chlorophylle, Sentier pieds nus (Montleban) …

Past bij deze vakken

  • natuur & wetenschap

Waar?

kaartje

RIVEO
Rue Haute 4
6990 Hotton
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voorzieningen

  • Toegankelijk met een rolstoel
Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren