Beleef Wakala met de hele klas

Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Gebouw van natuurcentrum De Helix

Midden in een oase van stilte vind je natuurcentrum De Helix. Daar krijg je informatie over en inzicht in natuur en milieu. Ontdek hoe je duurzaam en met respect voor het milieu kan omgaan met je eigen leefomgeving.

Dit is geschikt voor:

  • Schooluitstap
  • Teambuilding
  • Vorming van onderwijsprofessionals

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 3 jaar.

Omschrijving

Vlaams Kennis- en Vormingscentrum voor Natuur en Milieu De Helix heeft een educatief aanbod voor kleuters en lager, secundair en hoger onderwijs. Je vindt de verschillende programma's op de website.

Een begeleide activiteit kost 2 euro per leerling per halve dag. Voor een activiteit die je zelf begeleidt als leraar betaal je 1 euro per leerling per halve dag. Een groep bestaat uit maximaal 24 leerlingen. Reserveren doe je via dehelix.omgeving@vlaanderen.be of 054 31 79 50.

In de Helix vinden er ook tentoonstellingen plaats. De toegang tot de expo's is gratis. De Helix heeft ook een vormingsaanbod voor leraren basis- en secundair onderwijs. De meeste zijn gratis, tenzij anders vermeld op de website.

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie

Waar is mijn
Lerarenkaart?