Beleef Wakala met de hele klas

Zwin Natuur Park

Log in om te bewaren.

Opgelet: wegens COVID-19 zijn bezoeken aan musea, bioscopen en andere activiteiten niet of slechts beperkt mogelijk. Kijk dus vooraf op de website van een voordeel om zeker te zijn dat het Lerarenkaart-aanbod geldt.

Gezin in het zwin

Het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist is een interactief natuurbelevingspark. In de vaste tentoonstelling ontdek je alles over de wereld van trekvogels. Het buitenparcours met hutjes leidt je naar talrijke belevingspunten. Beleef de natuur thuis via opdrachtjes en podcasts.

Dit is geschikt voor:

  • Halve dag
  • Hele dag
  • Schooluitstap

Jouw korting of voordeel

Enkel met een geldig Lerarenkaart-nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen? Maak nu jouw Klasse-profiel aan. Je krijgt nog een mail met alle info.

Wat is dit?

Dit veld is leeg.

Voor je klas

Doelgroep

Aanbod voor leerlingen vanaf 5 jaar.

Omschrijving

Ben je op zoek neer een boeiende en ook leerrijke uitstap met de klas? Het Zwin Natuur Park beschikt over modules voor scholen, zowel voor basis- als secundair onderwijs, die aangepast zijn aan elke leeftijd.

De activiteiten vinden plaats in het Natuur Educatief Centrum dat speciaal voor het begeleiden van schoolgroepen ontworpen is. Er is een vertel-, een timmer-, een labo- en zelfs een kookklas. Ook een bezoek aan de interactieve tentoonstelling over trekvogels, de prachtige Zwinnatuur in het belevingspark met hutjes én de Zwinvlakte zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke klasuitstap. Voorzie aangepaste kledij en schoeisel.

Alle modules duren 2 tot 2,5 uur en zijn geschikt voor een invulling van een halve dag. Een module combineren met een vrij bezoek zorgt voor een volledige dag Zwinplezier.

Leerlingen en studenten van 3 tot 26 jaar betalen online 4 euro (op voorwaarde dat het bezoek minstens 3 weken op voorhand wordt vastgelegd) en aan de kassa 5 euro per persoon voor een schoolbezoek zonder gids. Een gids kost 60 euro.

Online aankoop van schooltickets en reservatie van je schoolbezoek kan via deze pagina.

Contactpersonen voor het educatief aanbod:

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie

Toegankelijkheid

  • Rolstoel ter beschikking

Waar is mijn
Lerarenkaart?