Vlaanderen
Klasse.be

Rondvaarten

Havenrondvaarten Captain Blue – Zeebrugge

Ontdek de wereldhaven van Zeebrugge in volle actie van op het water. Onderweg ontmoet je de Belgische marinebasis, de gasterminal, de windturbines, het sterneneiland en 1 van de grootste sluizen ter wereld. Combineer deze rondvaart met een bezoek aan de haven.

Jouw voordeel

3 euro korting op een havenrondvaart tijdens de maanden juli en augustus. Je betaalt 12,50 euro in plaats van 15,50 euro.

Voorwaarden

Deze korting is enkel geldig tijdens de maanden juli en augustus, bij aankoop van tickets aan de kassa. Voor je gezelschap gelden de normale prijzen:

  • Kinderen jonger dan 3 jaar: gratis.
  • Kinderen van 3 tot 12 jaar: 12,50 euro.
  • Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: 15,50 euro.

Je kan je tickets ook vooraf telefonisch bestellen. De houder van de Lerarenkaart betaalt dan het kindertarief (12,50 euro).

Programma voor je klas

Doelgroep

Vanaf 6 jaar.

Omschrijving

Bezoek met je klas de wereldhaven van Zeebrugge in volle actie, via audiovisuele gidsing. Onderweg zie je de Belgische marinebasis, de gasterminal, de windturbines, het sterneneiland en 1 van de grootste sluizen ter wereld.

Deze rondvaart van 75 minuten kan je combineren met een bezoek aan de haven per (eigen) bus of met eigen vervoer. Op aanvraag maakt de rederij een boottocht op maat, afhankelijk van je wensen en beschikbare tijd.

Past bij deze vakken

  • Aardrijkskunde & biologie
  • Handel & economie
  • Techniek & praktijk

Waar?

kaartje

Havenrondvaarten Captain Blue – Zeebrugge
Tijdokstraat (ponton op einde van de straat)
8380 Zeebrugge
België

Plan je route

Contact

Algemene contactgegevens

Educatieve gegevens

Voeg dit voordeel toe aan je bewaarde voordelen

Log in om te bewaren