Vlaanderen
Klasse.be

Klik & Print

4 kant-en-klare tools om je directeur te verrassen

  • 16 januari 2024
  • 2 minuten lezen

Is jouw directeur je rots in de branding? Die elke dag de school laat draaien, iedereen motiveert en met elkaar verbindt? Toon op 31 januari tijdens ‘Dag van de Directeur’ je waardering met de gedichtenposter of een kaartje. 

Klik & Print poster Dag van de directeur

1. Hang de gedichtenposter op 

Joke Van Leeuwen, auteur van kinderboeken, liet haar mooiste woorden vloeien voor jouw directeur. Hang deze gedichtenposter op een opvallende plek: aan de schoolpoort, de lerarenkamer, in de refter, aan de inkomdeur … Zo weten alle ouders, collega’s en leerlingen dat de directeur een applausje verdient.


Bedanktkaartjes Dag van de Directeur

2. Breng het talent van je directeur in kaart

Daadkracht, kunnen luisteren, empathie, sterk communiceren, goed organiseren en eerlijkheid: competenties die leraren waarderen in een directeur. Voor elk talent is er een bedankingskaartje. Kies het kaartje dat bij jouw directeur past en voeg achteraan een persoonlijke boodschap toe. 


Dag van de directeur

3. Doe jouw hulp cadeau 

Hoe jij de bergen werk van je directeur kan verlichten? Denk aan iets concreets, creatiefs, administratiefs … waarvoor je talent en energie hebt. Met dit steunkaartje zeg je waarmee je kan helpen en cocreatie wil stimuleren. Verlichting verzekerd! 


Klik & Print: Bedankkaartje voor Dag van de Directeur

4. Zet je directeur op het podium

Is je directeur een sterke kopman of -vrouw die het schoolpeloton op sleeptouw neemt en gesmeerd kan samenwerken? Zet die het schoolteam uit de wind? Met dit waarderingskaartje vertel je waarom die goud én een plek op het podium verdient.

Cherline De Maeght

Voeg dit artikel toe aan je bewaarde artikels

Log in om te bewaren


Laat een reactie achter