Vlaanderen
Klasse.be

Met je Lerarenkaart

Picknickplekjes in West-Vlaanderen

  • 29 juni 2022
  • 2 minuten lezen

Met je Lerarenkaart stil je je honger naar cultuur en lekkers tegelijk. Mooie plekjes genoeg om dat te doen in West-Vlaanderen! We zetten je alvast op weg met deze tips.

gezin spot vogels in het Zwin

Vogels spotten in het Zwin

Met je haren in de wind en stevige stapschoenen aan je voeten snuif je de zeelucht op. Ga uitwaaien in het Zwin Natuur Park, de internationale luchthaven voor vogels. Eten en drinken is niet toegestaan in het park zelf, maar je kan er wel terecht op het picknickterras.

Bezoekers aan sint-janshuismolen

Uitwaaien aan de Sint-Janshuismolen

Vanop de heuvel van de Sint-Janshuismolen heb je een prachtig uitzicht op Brugge en zijn torens. Dichtbij vind je picknickbanken en groene stoelen om te verpozen tussen de molenwieken. Vlakbij kan je er al het nodige vinden om je rommelende maag de mond te snoeren.

Rookgerei nationaal tabaksmuseum

Ceci n’est pas du tabac

Op de grens van Vlaanderen, Frankrijk en Wallonië staat een schuilhut met picknicktafel dicht bij het Nationaal Tabaksmuseum. Je kan er bekomen van de overdaad aan rookwaren in het museum. Inhaleer de zuivere lucht aan de waterkant en geniet van het kabbelende water tijdens een boottochtje op de Leie.


Meer dan 850 andere Lerarenkaart-voordelen ontdek je op Lerarenkaart.be.

Sonja Van Droogenbroeck, Klara Tesseur

Voeg dit artikel toe aan je bewaarde artikels

Log in om te bewaren


Laat een reactie achter