Vlaanderen
Klasse.be

Met je Lerarenkaart

Met je knapzak naar Antwerpen

  • 29 juni 2022
  • 2 minuten lezen

Een rondje Turnhout, naar planten speuren of turen naar sculpturen. Met je Lerarenkaart én je knapzak is het heerlijk vertoeven in Antwerpen.

Koppel aan het picknicken in de Heizijdse Velden

Een rondje Turnhout

Combineer je bezoek aan het Taxandriamuseum en/of het Nationaal Museum van de Speelkaart met een of meer picknickroutes in Turnhout. Geen tijd gehad om zelf hapjes te maken? Bij de cateraars in de buurt vind je zeker je gading.

Bezoekers nemen foto's van planten in Arboretum Kalmthout

Op plantenspeurtocht

Vergeet Pinterest! Zoek en vind inspiratie voor de beplanting in je tuin in het Arboretum Kalmthout. Je ontdekt er de meest gevarieerde plantenverzamelingen van Europa. Tussen al deze natuurpracht levert de Piknikfabriek je picknickmand in het park. Je eigen meegebrachte lunch moet je wel opeten op het gezellige tuinterras.

witte moderne gevel museum

Kunst aan de kaaien

Picknickplekken heb je voor het uitkiezen aan de Vlaamse en Waalse Kaai of de Scheldekaaien in Antwerpen Zuid. In de buurt van het M HKA en het FOMU ontspan je in de vernieuwde speel- en groenzones. Valt die picknicklunch toch wat zwaar op de maag? Plof neer in de zachte zetels van Cinema Lumière. Bovendien een waterdicht plan bij lokale zomerse buien.


Meer dan 850 andere Lerarenkaart-voordelen ontdek je op Lerarenkaart.be.

Sonja Van Droogenbroeck, Klara Tesseur

Voeg dit artikel toe aan je bewaarde artikels

Log in om te bewaren


Laat een reactie achter